Espanyol

Vicente Moreno: “L’Albacete és un molt bon rival”

Espanyol. El tècnic ha valorat el sorteig del calendari de lliga. Un curs que iniciarà amb dos partits a casa, el primer davant els manxecs de Lucas Alcaraz, a qui va tenir com a entrenador

Vicente Moreno ha valorat el sorteig del calendari fet ahir on l’Espanyol iniciarà la temporada amb dues jornades consecutives a casa per després jugar dos partits a domicili. “Tots tenim la il·lusió de saber qui serà el primer rival, però la realitat és que, a la fi, has de jugar contra tots”, ha explicat el tècnic en declaracions als mitjans oficials del club alhora que ha reconegut que li fa especial il·lusió debutar amb l’Albacete. “M’agrada saber els primers rivals pel treball inicial que hem de fer. Tenim el primer partit a casa contra l’Albacete. És un molt bon rival. Un equip històric que també ha jugat a Primera. És un partit molt atractiu. Tinc molta relació amb el seu entrenador, Lucas Alcaraz, a qui vaig tenir com a tècnic mentre jo era jugador. Intentarem començar bé tot i la dificultat”. El preparador de Massanassa considera que jugar dos partits seguits a casa i després dos fora “són les singularitats d’aquest calendari asimètric. Així s’ha donat. Hem d’intentar fer-nos fort a casa”.

Més enllà d’això, les lamentacions estan focalitzades per l’absència de l’afició a causa de la pandèmia. “L’any passat vaig viure un partit a l’estadi i vaig veure com ajuda a l’equip. Serà una peça important i és una pena que no tinguem el seu suport en el primer partit ni en l’inici de lliga”, ha recordat Vicente Moreno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)