Espanyol

Moreno: “Haurem de jugar a bon nivell per guanyar el Mirandés”

Espanyol. El tècnic blanc i blau gira full després de la derrota contra el Rayo

L’entrenador de l’Espanyol, Vicente Moreno, ha comparegut en roda de premsa aquest migdia, dos dies abans que el seu equip s’enfronti al Mirandés a l’RCDE Stadium. Aquestes han estat les seves manifestacions:

Com està l’equip després de perdre a Vallecas?: “Les derrotes es digereixen malament, però ara s’ha de relativitzar i hem de pensar en el partit següent. Tenim la possibilitat de tornar a competir aviat i fer les coses bé. Esperem tenir bones sensacions després del partit de dimecres.”

El Mirandés: “Afrontem el partit pensant al màxim en les singularitats del rival. És un bon equip. Si el coneixes, veus que fa coses bé, que és millor a fora de casa i molt intens. Haurem de fer un partit de nivell per guanyar-los.”

Més sobre el Rayo: “Al partit de Vallecas no vam patir massa en defensa, però potser ens va faltar haver exigit més al rival. Va ser un partit igualat, com molts dels d’aquesta categoria. No hem de cometre errades. Hem de millorar les coses en defensa.”

Més sobre el Mirandés: “No em sorprèn els canvis que han fet. El seu entrenador sap el que es porta entre mans. I té jugadors molt bons, gent jove i amb il·lusió.”

És un error pensar que l’Espanyol ho tindrà fàcil per pujar?: “No sóc qui per fiscalitzar el que pensa cadascú. Sóc conscient que el que fem de bo es valorarà poc, perquè se suposa que serà fàcil. Però estem en un club important i aquestes situacions passen.”

Rotacions?: “No serà per regalar minuts a ningú. Tenim bons jugadors. Acabem de començar els cinc partits en dues setmanes i és aviat per dir que estan cansats. És possible que hi hagi canvis d’un partit a l’altre. Potser dimecres n’hi haurà dos o tres. Serà un bon moment perquè alguns jugadors es reivindiquin.”

La derrota contra el Rayo, fa tocar de peus a terra?: “No em fa falta cap derrota per tocar de peus a terra i crec que als meus jugadors, també. Cada partit serà una història i no valdrà res el que hagi passat en el partit anterior.”

Contra els equips forts de segona (Mallorca i Rayo), l’Espanyol no ha guanyat: “Portem molt poques jornades i aquestes valoracions s’han de fer quan en portem moltes més. Les estadístiques es poden veure de moltes maneres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)