Espanyol

Vicente Moreno: “M’ha agradat la perseverança de l’equip”

Espanyol. “He de felicitar els jugadors perquè han insistit i el premi de la victòria és merescut”, ha dit el tècnic content pel rendiment de Melamed i Puado “Han estat determinants”

Vicente Moreno ha patit una autèntica muntanya russa emocional des de la banqueta, però marxa feliç per la remuntada contundent dels seus deixebles. “Hem d’estar contents per la victòria. Sabíem que era un partit difícil tot i la dinàmica del rival”, ha explicat el de Massanassa que només tenia paraula d’elogi pels seus futbolistes. “Vull felicitar els jugadors. Crec que hem entrat bé en el partit, però les ocasions no han entrat en la primera part. Després arrenques la segona i et fan el primer gol. Hem tingut dos pals i després ha arribat l’empat i el següent gol i hem insistit i ha arribat el tercer- Volem donar-li continuïtat a les victòries i estem contents. Ara només pensem en el següent partit”, ha apuntat el tècnic que continuarà en zona d’ascens directe. “El gol l’hem rebut sense temps de situar-nos. Estàvem bé, però no entraven les pilotes. Però m’ha agradat la perseverança de l’equip. He de felicitar l’equip perquè ha insistit i el premi de la victòria és merescut. Ara hem de pensar en el pròxim partit i guanyar”, ha argumentat sobre el benefici d’aquest triomf.

Per últim, el tècnic no s’ha pogut estar de felicitar a Nico Melamed i Javi Puado, dos nois del planter, erigits en peces claus de la remuntada. “S’ho mereixen pel rendiment que han donat cada vegada que tirem d’ells. Vaig dubtar en fer els canvis perquè estàvem en un bon moment, però els canvis no han fet variar l’equip. Han fet molt bon partit i han estat determinants en el partit. Es beneficien ells i nosaltres com equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)