Espanyol

La trobada més ’Special’

Espanyol. Vicente Moreno i Rubén Casado participen en un col·loqui amb els jugadors de l’equip Special de l’Espanyol en el dia de les capacitats diverses

El tècnic de l’Espanyol masculí, Vicente Moreno i el de l’Espanyol femení, Rubén Casado, ha mantingut una distesa xerrada amb diversos components de l’equip Special del club blanc-i-blau. Una trobada que s’ha aprofitat per donar visibilitat al dia d’avui en què se celebra la jornada de les capacitats diverses. El club blanc-i-blau fa anys que treballa en aquest col·lectiu i fent-lo inclusiu dins dels engranatges de l’entitat. De fet, el club barceloní ha estat un pioner a incorporar el conjunt dels Special a la dinàmica del primer equip dotant-lo d’un camp propi d’entrenament així com l’accés als serveis mèdics oficials del club. “Ens han presentat als equips femení i masculí com la referència vostra, però no és així. Vosaltres sou l’equip referent per a nosaltres i l’equip més important de l’Espanyol sense cap mena de dubte”, ha dit Vicente Moreno que ha valorat el paper del planter. “L’Espanyol és un club que ha aportat sempre jugadors al primer equip i els seguirà aportant. Ara tenim el Nico (Melamed) o el Jofre que són els últims en aparèixer, però en seguiran sortint més”.

Cristian López ha explicat que en l’última temporada havia marcat 20 gols. Una xifra de gols que Rubén Casado i Vicente Moreno signarien per algun dels seus davanters a ulls clucs. Fran Hernández ha explicat com es va recuperar de la seva lesió i ha donat consells a Vicente Moreno. “És una injecció d’energia haver compartit aquests minuts amb vosaltres i us demano que continueu veient aquest esport com un joc i que gaudiu”, ha assenyalat el tècnic del primer equip masculí. I el seu homòleg del femení ho ha ratificat. “Vull manifestar la meva admiració pel que feu i ho traslladaré a les meves jugadores”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)