Sabadell

Álvaro Vázquez, cedit al Sabadell

Mercat. El badaloní, procedent de l’Sporting de Gijón, reforçarà la davantera del conjunt arlequinat fins a final de temporada. Ara els asturians intentaran tancar el fitxatge de Víctor Campuzano de l’Espanyol

Álvaro Vázquez ha deixat l’Sporting de Gijón i marxa cedit, sense opció de compra, al Sabadell. El conjunt arlequinat es reforça amb el badaloní que intentarà recuperar el seu millor nivell i ajudar els vallesans a mantenir-se a segona. El contracte té l’anomenada ’Clàusula de la por’ i el davanter no podrà jugar contra l’Sporting amb qui té contracte fins al 2022.

L’arribada d’Álvaro Vázquez pot propiciar un moviment de fitxes. El tècnic de l’Sporting, David Gallego, fa temps que reclama la presència d’un davanter i l’escollit és Víctor Campuzano. El davanter de l’Espanyol arribaria amb l’aval del surienc que ja el va entrenar en el filial blanc-i-blau. El problema és el tema econòmic. L’Sporting no vol pagar res per un futbolista que acaba contracte a final de temporada i l’Espanyol vol una contraprestació econòmica i, si més no, una part dels drets futurs d’una venda del futbolista. Els dies vinents han de ser claus per desbloquejar aquesta situació tot aprofitat l’aturada de la lliga per la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)