Girona

El mercat més hipotecat

Collat. El Girona assumeix que perdre algun futbolista de pes seria l’única manera de poder reforçar la plantilla. El període, amb molt poc moviment arreu, es tanca l’1 de febrer

El mercat d’hivern, que abaixarà la persiana el dilluns 1 de febrer, arriba als deu últims dies amb poca activitat. En un context delicat arreu, els moviments són escassos i costa veure’n d’impactants. El Girona, que ja va afrontar amb moltes limitacions la finestra d’estiu, assumeix que l’única manera de poder reforçar la plantilla de Francisco Rodríguez seria a partir de la pèrdua d’un futbolista de pes, que alliberés prou massa salarial per fer forat a les altes. L’entrenador demanava rebre algun jugador més coincidint amb l’obertura del mercat –“el club sap el que jo vull; Quique, també, i farem tots els possibles. Sempre ho ha fet, el club, quan jo he demanat alguna cosa”, deia el 3 de gener–, però difícilment tindrà resposta afirmativa aquesta vegada. Amb el límit salarial sobrepassat, el club només pot destinar a un fitxatge el 25% del que alliberi amb la marxa d’un jugador, cosa que complica encara més les possibilitats de l’àrea esportiva en el mercat.

Moviments menors

Des de l’obertura del mercat d’hivern, el Girona només ha fet un moviment indirecte –ha cancel·lat la cessió de Mojica a l’Atalanta per enviar-lo a l’Elx– i un altre de menor, la rescissió del tercer porter, José Aurelio Suárez, que se n’ha anat al Nàstic. Amb les arribades de fora hipotecades, l’alternativa de Francisco torna a ser mirar cap avall. Consolidat des de l’estiu Ibrahima Kébé al primer equip, té tots els números de fer el mateix Ramon Terrats, amb qui el club treballa per renovar el contracte i revisar-li les condicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)