Sabadell

Victòria clau per sortir del descens (0-1)

El Sabadell ha trencat una ratxa de cinc empats consecutius amb un triomf de molt mèrit a Las Palmas. El xoc ha estat marcat per l’expulsió del porter local en el minut 33. El triomf serveix perquè el conjunt arlequinat surti de les posicions de descens en una jornada on bona part dels rivals directes han sumat.

Ja des d’instants abans de l’expulsió, el Sabadell ha estat millors que el seu rival generant diverses oportunitats com ara un xut d’Álvaro Vázquez després d’una passada d’esperó d’Stoichkov o un servei de Víctor García que ha marxat desviat. En el minut 33, el porter Álvaro Domínguez ha estat expulsat per una falta sobre Álvaro Vázquez, habilitat per una gran passada d’Stoichkov. El plantejament inicial de Las Palmas ha variat, més resguardat en defensa però això no ha impedit que els vallesans mantinguessin la pressió sobre la porteria rival. Stoichkov, negat amb el gol, ha perdonat un mà a mà contra el porter rival.

En el segon temps, el Sabadell ha trobat el camí del gol en una pressió d’Stoichkov que ha recollit Juan Hernández i que ha clavat al fons de la xarxa. A partir d’aquí, els arlequinats han sabut mantenir l’ordre defensiu, combinant una bona pressió amb instants amb la possessió de la pilota per tancar el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)