Sabadell

El Sabadell trenca la ratxa amb un triomf de justícia

2a divisió A. Els arlequinats es beneficien de l’expulsió del porter rival en la primera meitat i tornen al camí del triomf cinc jornades després

Las Palmas 0 Sabadell 1

LAS PALMAS:Álvaro Domínguez, Curbelo (Athuman, 46’), Lemos, Castellano, Álex Suárez, Javi Castellano, Maikel Mesa (Aridai, 84’), Sergio Ruiz, Ramírez (Pejiño, 46’), Mendes (Valles, 37’) i Araújo (Mújica, 84’).SABADELL:Mackay; Óscar Rubio, Jaime Sánchez, Grego Sierra; Víctor Garcia, Undabarrena (Cuevas, 57’), Boniquet (Ángel, 76’), Cornud; Álvaro Vázquez (Edgar, 76’), Stoichkov (Aarón Rey, 64’) i Guruzeta (Juan Hernández, 57’).GOLS:0-1 (62’) Juan Hernández.ÀRBITRE:Iglesias Villanueva.T.G.:Cap.T.V.:Al porter local Álvaro Domínguez (33’), per vermella directa.PÚBLIC:Sense públic a l’estadi de Gran Canària.

Cansat de desaprofitar grans oportunitats, el Sabadell no va deixar escapar un partit fora que es va posar molt de cara des dels primers instants. Els arlequinats, que en molts minuts van acusar la pressió per la manca d’encert de cara a porteria els darrers partits –molt especialment la de Stoichkov, el seu jugador estrella– van capitalitzar la superioritat numèrica generada a partir de l’expulsió del porter local Álvaro Domínguez (33’).

Com és habitual, la posada en escena de l’equip d’Antonio Hidalgo va ser bona. Es preveia una batalla per la possessió de la pilota i va ser el conjunt arlequinat que la va aglutinar durant bona part del primer temps. A més, el domini en el joc es va traduir en diverses ocasions de gol després d’un inici dubitatiu per als visitants. Álvaro Vázquez va tenir un xut després d’un servei de Stoichkov que no va saber aprofitar i Víctor Garcia també va poder marcar després d’una jugada col·lectiva, però el seu xut no va trobar porteria. En el minut 33, el partit va fer un gir de 180 graus amb l’expulsió del porter Domínguez en un mà a mà amb Álvaro Vázquez. Tot plegat va desembocar en la jugada més clara per als arlequinats de tot el partit, just abans del descans quan Stoichkov va perdonar una rematada a boca de canó.

En la segona meitat, l’esquema no va variar; amb el Sabadell, valent buscant el rival. La pressió en camp contrari va tenir resultat perquè una recuperació de Stoichkov va desembocar en la diana de Juan Hernández, amb un xut creuat. A partir d’aquí, el Sabadell es va concentrar a no cometre errades i, tot i que Mackay va haver d’intervenir en una ocasió i Mújica va amenaçar a pilota aturada, els punts van viatjar cap al Vallès.

LES REACCIONS

Sembla que l’expulsió no és justa. A partir d’aquí, hem tingut massa dificultats
Pepe Mel
entrenador de las palmas
Ja abans de l’expulsió hem estat molt bé. En la segona part, ho hem interpretat molt bé
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)