Sabadell

Hidalgo: “Hem de seguir anant al límit”

La prèvia. El Sabadell s’enfronta demà davant del Saragossa amb l’objectiu de mantenir el bon ritme competitiu. “Es tracta d’un partit molt important i davant un rival directe”, ha avisat el tècnic arlequinat

Antonio Hidalgo ha comparegut aquest matí per valorar el duel de demà a la Nova Creu Alta que enfrontarà el Sabadell davant el Saragossa. Els arlequinats arriben en un gran moment de forma després de l’últim triomf a Las Palmas que va tallar una sèrie de cinc empats consecutius. Una victòria, de retruc, que va servir els sabadellencs per sortir de la zona de descens. Ara toca enllaçar un nou triomf per posar els fonaments d’aquest bon moment de forma davant un conjunt, com l’aragonès, que només està a un punt per sobre dels vallesans. . “És un partit molt important. Es tracta d’un rival directe amb un potencial enorme. Ho donarem tot per competir al màxim nivell”, ha dit el tècnic arlequinat que no vol baixar el ritme de competitivitat de la plantilla. “Tenim un bon moment d’estabilitat, però hem de seguir anant al límit per mantenir aquesta bona dinàmica”, ha reblat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)