Sabadell

El Sabadell es torna a conformar amb un empat

2a divisió A. Els arlequinats salven un punt en un partit en què tornen a posar-se de manifest les dificultats per generar perill a la Nova Creu Alta

Sabadell 1 Saragossa 1

SABADELL:Mackay; Víctor García, Rubio, Jaime, Sierra, Cornud (Pena, 63’); Boniquet (Cuevas, 76’), Undabarrena; Stoichkov, Juan Hernández; i Álvaro Vázquez (Guruzeta, 63’).SARAGOSSA:Ratón; Vigaray, Frances, Jair, Chavarría (Lucas, 85’); Bermejo (Sanabria, 85’), Eguaras, Francho, James (Nieto, 59’); Alegria (Fernández, 91’) i Narváez (Iván, 91’).GOLS:0-1 (32’) Jair. 1-1 (71’) Stoichkov, de penal.ÀRBITRE:Gálvez Rascón.T.G.:al local Sierra i al visitant Bermejo.PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta.

El Sabadell veu els partits a casa com una muntanya impossible d’escalar. El conjunt arlequinat té una bona posada en escena, juga amb sentit i s’hi deixa la pell. Però no n’hi ha prou. Ahir, l’empat va tornar a ser apreciat com una espècie de triomf, i això és un mal senyal. L’equip es va passar mitja hora a darrere del marcador, amb prou feines arribava a l’àrea rival i va obtenir l’empat amb l’ajut del VAR. Mackay es va erigir com l’heroi aturant una pena màxima just després de marcar el gol, i tot plegat va ser un esclat d’alegria. Però la incapacitat de l’equip per traduir els partits a la Creu Alta en victòries i contra rivals que estan a prop a la taula deixa l’equip amb l’obligació de no fallar a domicili. I això sempre és incòmode en la categoria.

El Sabadell tenia clar on generar les superioritats, però la pilota no traspassava els tres quarts de camp. El Saragossa ho va fer un parell de cops, un dels quals va significar la diana de Jair. S’esperava una reacció de l’equip local en la segona meitat, però no va arribar. El temps es va aturar en un xut a les mans d’un defensa visitant que l’àrbitre va consultar a la pantalla tot decretant, finalment, la pena màxima. Ni les raons de Juan Hernández ni els crits d’Hidalgo des de la banda reclamant que el llancés el golejador de la passada jornada van convèncer Stoichkov, que va decidir picar la pena màxima i transformar la discussió en abraçada. La jugada posterior va deixar veure la feblesa arlequinada perquè la rauxa de l’empat va concedir una transició que va desembocar en un penal en contra. Mackay va aturar el llançament dels onze metres i va obrir un tram de partit de moltes emocions i poc futbol en què el Saragossa va ser l’equip que més es va acostar al gol, sense materialitzar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)