Espanyol

Durán: “Ens sentim ben atesos i respectats pels àrbitres”

Polèmica. El conseller delegat rebaixa la tensió amb l’estament arbitral. “Avui s’han equivocat però nosaltres no volem ser populistes. Parlem en privat i les coses s’aconsegueixen des de la calma”

L’Espanyol ha vist com el seu equip ha tornat a viure una jornada nefasta a El Molinón amb el col·legiat de protagonista i decisions com un penal no assenyalat a Óscar Gil i una expulsió que no s’ha produït a Javi Fuego. Les dues accions eren interpretables des del VAR on hi era Varón Aceitón, col·legiat mallorquí envoltat de polèmica constant quan l’Espanyol està pel mig.

El conseller delegat de l’Espanyol, José Maria Durán, ha intentat rebaixar la frustració de l’entorn amb un discurs diplomàtic i despullat de passió en declaracions a La Grada Ràdio. “Avui s’ha comès un error amb el penal de l’Óscar Gil però també s’han resolt jugades conflictives. Nosaltres no volem ser populistes i no ens volem ficar la gent en contra. Tenim contacte diari amb la Federació, però ja hem demanat que no tinguéssim a Varón Aceitón en el VAR, però no s’accepten les recusacions des de fa temps. S’ha equivocat, tots ens equivoquem, els jugadors, tots i aquí no podem valorar la intencionalitat”, ha explicat el jerarca blanc-i-blau que ha reiterat que el club està treballant a l’ombra, però que no es poden telegrafiar totes les converses. “Les coses s’aconsegueixen des de la calma. El nivell de cas que ens fan és elevat. Ens sentim ben atesos i respectats. Penso que l’estament arbitral ha millorat molt i, cada dia, hi ha millors professionals, inclús el nostre amic Aceitón”, ha reblat Durán que confia en el bon joc de l’equip per retornar a primera. “Jugant així perdrem pocs partits i aquesta és la línia a seguir. Ens hem adaptat molt bé a la segona i en un temps rècord”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)