Girona

“L’Almeria és un equip complet, però és futbol”

Al vestidor del Girona continuen instal·lats en el “partit a partit”. “Fem aquest discurs perquè és la veritat. No podem pensar en play-off quan som al mes de març. Hem de pensar en el proper partit, contra l’Almeria, i veurem on ens posa la temporada”, va insistir un altre dels integrants del conjunt blanc-i-vermell, Yoel Bárcenas, ahir en una roda de premsa telemàtica. “L’equip està bé, en una dinàmica de sumar punts, i en aquesta categoria s’ha de sumar. Ara tenim una altra oportunitat a casa”, va manifestar l’atacant centreamericà, que va parlar precisament del rival de diumenge. “Sabem com de complicat és l’Almeria, que juga molt bé. Ens toca contrarestar el seu joc, a casa, ser protagonistes, fer les coses bé i guanyar. Tenen una plantilla completa, els tenim respecte, però és futbol, la pilota és rodona i qualsevol cosa pot passar”, va indicar. “També sabem com està la taula, sabem que hem de sumar punts”, va expressar el futbolista, que també va parlar del seu moment.

I és que l’internacional panameny, que ha fet dues dianes i dues assistències en la lliga, és conscient que ha d’ampliar aquests números per ser més transcendent per a l’equip. “En el joc no estic malament, però vull donar una mica més, ser més important per a l’equip fent més assistències i més gols, ajudar a guanyar és el que més vull”, va dir. “No estic en els números que jo voldria, però sé que, si estic tranquil i treballo, els gols i les assistències vindran sols”, va explicar el jugador, que en els dos cursos anteriors amb l’Oviedo, a segona divisió A, va marcar sis (2018/19) i vuit (2019/20) gols. “Soc molt exigent amb mi mateix, però no em pressiono per aquests gols. Sé que la meva posició és més d’ajudar l’equip des de la banda a defensar, a atacar, posant centrades...; el gol arribarà sol”, va assenyalar. “Hi penso, analitzo jo mateix la situació i intento fer el que millor em va per millorar. Haig d’intentar cada dia acoblar-me al que vol el tècnic i als companys. Així poden arribar més gols”, va resoldre.

EL PROTAGONISTA

Sabem com de complicat és l’Almeria, que juga molt bé. Ens toca contrarestar el seu joc, a casa, sent protagonistes
Vull donar una mica més, ser important per a l’equip fent més assistències i més gols
Yoel Bárcenas
JUGADOR DEL GIRONA FC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)