Espanyol

Puado: “Volem ser equip i jugadors de primera divisió”

Optimista. “Estem tranquils, tenim confiança en nosaltres i en el tècnic. Estem convençuts que aconseguirem l’objectiu”, diu el davanter que admet que “sabem que podem donar més”

L’Espanyol està passant pel moment més delicat de la temporada. L’equip blanc-i-blau suma 13 punts dels últims 30. Un ritme irregular de punts que l’ha destronat dels llocs d’ascens directe. Ara és tercer a un punt del segon, l’Almeria i cinc del líder, el Mallorca. Els andalusos van empatar ahir amb l’Alcorcón i els balears van perdre davant l’Sporting diumenge. Això ha fet que la part alta de la lliga estigui encara més compactada amb el Leganés i l’Sporting de David Gallego ficats de ple en la lluita per l’ascens. “Sabem que és una lliga molt difícil i que qualsevol equip et pot posar les coses molt complicades”, ha admès Javi Puado en declaracions als mitjans del club. El davanter ha intentat llançar un missatge d’optimisme tot i els resultats irregulars de l’equip tot i no perdre en les últimes sis jornades acumula quatre empats, tres de manera consecutiva. “Queden molts partits de lliga i molts punts en joc. Estem tranquils perquè estem treballant bé i tenim confiança en nosaltres i en el tècnic. Estem convençuts que aconseguirem l’objectiu”, ha reblat per valorar de manera positiva l’empat a Anduva davant el Mirandés. “Hem tret un punt en un camp complicat. Evidentment no marxem contents perquè sempre volem guanyar per aconseguir l’objectiu com més aviat millor. Som ambiciosos i volem ser primers. Lluitem cada dia per aconseguir els tres punts”, ha tornat a insistir.

Malgrat que el clima és de neguit, el davanter del planter ha fet una lectura positiva de la situació. “Estem ficats en la lluita i només ens treuen pocs punts”, ha insistit amb temps per ser autocrític. “Estem amb confiança i tranquils, sabem que podem donar més. No estem contents amb els resultats. Però confiem en nosaltres i en el nostre joc i ho tirarem endavant”. Puado també ha deixat clar el compromís del grup: “Volem ser equip i jugadors de primera divisió. És important per nosaltres i per l’afició”. Precisament, ha tingut paraules per la parròquia blanc-i-blava. “La nostra afició ens dona suport i ens ho ha demostrat al llarg d’aquesta temporada. Els hi volem donar el màxim. Sempre intentem millorar i quan ens posem per davant hem de conservar el resultat i anar a fer el segon. Si és el contrari hem de saber capgirar el marcador”.

Per últim, Puado és junt amb Pedrosa, dos dels jugadors que hauran de marxar amb la selecció Espanyol sub-21 per jugar l’Europeu. El davanter i el lateral es perdran el partit del Castelló i, pot ser, depenen de les seves forces físiques el duel de l’1 d’abril davant el Fuenlabrada. “Qualsevol dels que formem part d’aquesta plantilla estem preparats per fer-ho bé el cap de setmana. Ara ens toca marxar amb la sub-21 per jugar l’Europeu. No hi ha una aturada de lliga com a primera i ens agradaria jugar amb el nostre club ara que estem en lluitant per coses boniques. Confio en els meus companys”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)