Sabadell

Avenços que no poden tardar

Sabadell. Els arlequinats necessiten recuperar terreny per a la salvació enmig d’un calendari en què jugaran contra un rival en ratxa

Sabadell Sporting

SABADELL:Mackay; Óscar Rubio, Juan Ibiza, Grego Sierra; Víctor, Undabarrena, Boniquet, Pierre; Héber Pena, Stoichkov i Guruzeta.Baixes:Álvaro Vázquez, Coch, Juan Hernández i Querol (lesió).SPORTING DE GIJÓN:Mariño, Bogdan, Babin, Marc Valiente, Saúl García, Javi Fuego, Pedro Díaz, Nacho Méndez, Manu García, Víctor Campuzano i Djurdjevic.Baixes:Rosas (lesió).ÀRBITRE:Iglesias Villanueva (gallec)HORA:16 h. Nova Creu Alta. Movistar.

Dos punts dels darrers quinze possibles han enterrat el Sabadell en la taula classificatòria. L’equip d’Antonio Hidalgo va tocar fons en la derrota contra el Castelló, un rival directe en la classificació. Amb tretze partits per jugar, els arlequinats encara tenen molt marge per tornar a la superfície però no poden tardar gaire més. L’Sporting, un rival que fa set partits que no perd, visita la Nova Creu Alta, un territori en què els arlequinats no han estat tampoc gaire encertats.

“Hi ha una realitat. I sabem que patirem moltíssim, però també tinc el convenciment que les victòries arribaran”, ha explicat Antonio Hidalgo, l’entrenador arlequinat, que sosté que l’equip millorarà en el futur: “Allò que hem fet malament no hem de repetir-ho.” L’entrenador del Sabadell haurà de fer front a diverses baixes, sobretot en la davantera, la part en què l’equip ha trobat a faltar més el seu encert. La irrupció d’Héber Pena en el partit contra el Castelló li pot obrir les portes de la titularitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)