Espanyol

Confirmats els dos positius

Crisi sanitària. Els resultats de les proves fetes ahir a la tarda han corroborat els dos positius i l’alleugeriment que no hi ha cap afectat més pel partit d’avui contra el Fuenlabrada

L’Espanyol ha revelat els resultats de les proves PCR fetes ahir a la tarda a la totalitat de la plantilla, jugadors i cos tècnic. Els resultats han confirmat l’existència de dos únics positius per la COVID-19 i corroborant el primer cribratge fet dimarts. La resta de la plantilla i el cos tècnic són negatius. Els dos futbolistes contagiats estan aïllats a casa seva i no presenten símptomes de la malaltia. Un d’ells és habitual titular i no estarà, avui, sobre la gespa del RCDE Stadium per jugar contra el Fuenlabrada.

De moment, el club ni els jugadors han dit quins són els infectats. “Això ho han de dir els jugadors o els metges”, explicava ahir el tècnic blanc-i-blau, Vicente Moreno. En les hores vinents, el preparador de Massanassa farà pública la llista de convocats i entre les baixes hi figuraran els dos jugadors afectats per la COVID. El problema és que l’Espanyol arriba minvat a aquest partit. Pedrosa i Puado tot just acaben d’arribar de la sub-21 i Matías Vargas i Keidi Bare no arribaran a temps per entrar a la llista. “Ficarem l’onze més competitiu possible”, reflexionava Vicente Moreno que sap de la duresa del partit d’avui contra el Fuenlabrada. Un equip que només ha perdut un partit més que els blanc-i-blaus en tot el campionat i que són un dels millors visitants de la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)