Espanyol

Vicente Moreno: “Partit decisiu per a l’ascens? Rotundament, no”

Dinàmica. “És una oportunitat per a nosaltres de sumar i els comptes de l’ascens us els deixo a vosaltres”, diu el tècnic amb relació a què un triomf a Albacete, el cuer, posaria una distància de 7 punts respecte al tercer classificat.”Si mirem la classificació, ens equivocarem,” adverteix

Vicente Moreno ha comparegut aquest matí per valorar la prèvia del duel de demà (16h. / Carlos Belmonte) davant l’Albacete. Un partit on els blanc-i-blaus buscaren la quarta victòria consecutiva i mantenir el lideratge davant el cuer. La derrota d’ahir de l’Almeria amb el Rayo Vallecano posaria una distància de set punts respecte al tercer classificat en cas de triomf en el Carlos Belmonte. Un veritable cop a l’ascens d’un equip que encara el tram final de lliga amb una gran dinàmica i un total de nou partits invicte. “Rotundament no. És un partit important i complicat. Estem centrats únicament a guanyar demà. Ens ho deixarem tot per aconseguir-ho. És una oportunitat per a nosaltres de sumar i els comptes us els deixo a vosaltres. És un partit difícil i ara tot el que sigui sumar és important, però ens fixem en nosaltres”, ha dit el tècnic que no creu que el partit sigui decisiu per agafar distància. Discurs prudent i focalitzat en sumar un nou triomf per incrementar la ratxa a deu partits invictes. “No cal fer dir res als jugadors en aquests moments de la competició. Si mires la classificació ens pot portar a equivocar-nos. Si, mirem la classificació, ho tindrem més difícil per guanyar i l’Albacete, malgrat els resultats, està en el millor moment de la temporada. És un equip que té bons jugadors i fent un bon treball. Volen sobreviure a la segona divisió i això fa molt dur el partit. Nosaltres tenim el nostre objectiu i és un dels més importants de la temporada”.

Vicente Moreno comptarà per aquest partit amb les baixes de Melendo i Lluís López, per Covid, i Cabrera, sancionat i Miguelón, lesionat. Tot i que recuperarà a Keidi Bare, absent en l’últim partit, per anar amb la seva selecció. L’Espanyol està en un gran moment de forma i una de les claus és els gols que han aportat els homes de la segona línia. “És important i necessari. És important de la segona línia però també del darrere. Podríem portar més gols dels defensors com els laterals o a pilota aturada. És important que la segona línia sumint gols i també que vegin que no tot passa pels davanters. És molt bo per a l’equip.”

Per últim, Vicente Moreno també s’ha referit al marge menor de descans que tindrà l’Espanyol respecte a l’Albacete. Una situació on el tècnic del Mallorca es va queixar recentment apuntant de manera indirecta a l’Espanyol. “No ens hem queixat del descans, a vegades ens passa a nosaltres i altres als rivals. Al final de lliga tot s’iguala i mai hem dit res i no ho farem ara. De fet, hem jugat partits amb rivals directes amb menys temps de descans. Intentem recuperar i activar-nos amb el temps que tenim i sense excuses. Però és evident que tots els equips prefereixen tenir una setmana de recuperació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)