Espanyol

El ritme de l’ascens

Espanyol. Té avui una oportunitat única per reforçar el lideratge amb un triomf contra el cuer, l’Albacete. La bona dinàmica de l’equip, que encadena nou jornades sense perdre, la millor garantia

L’Espanyol està en una línia ascendent en joc i resultats. Les tres últimes victòries han arribat a còpia de gols i la ratxa de partits sense perdre ja s’enfila fins a les nou jornades. Ara els blanc-i-blaus volen ampliar la ratxa i reforçar el seu lideratge amb un triomf contra el cuer, l’Albacete. “Si mirem la classificació, ho tindrem més difícil per guanyar i ens equivocarem. L’Albacete, malgrat els resultats, està en el millor moment de la temporada. És un equip que té bons jugadors i està fent un bon treball. Volen sobreviure a la segona divisió i això fa molt dur i complicat el partit”, avisava el tècnic de l’Espanyol, Vicente Moreno, que no vol sentir a parlar de números d’ascens tot i la derrota de l’Almeria contra el Rayo de divendres. Els catalans, guanyant avui, se situarien a set punts per sobre del tercer classificat. “No ens correspon ara fer números, sinó pensar com podem guanyar l’Albacete”, assenyalava el de Massanassa, que té la plantilla endollada. “No cal dir res als jugadors en aquests moments de la competició.”

Vicente Moreno sap que no podrà disposar de Lluís ni Melendo, contagiats de Covid, ni del sancionat Cabrera ni del lesionat Miguelón. El dubte del tècnic serà repetir la dupla atacant amb Dimata i RDT o bé tornar a un esquema més clàssic amb Puado i Melamed.

L’Albacete afronta el duel amb ganes de donar la sorpresa i enlairar-se en la lluita per la salvació, ara a quatre punts. “L’equip es troba en un molt bon moment, potser el millor de la temporada. Hem vist en les últimes jornades que qualsevol equip és capaç de guanyar i quan jugues contra el millor de la categoria sempre hi ha una motivació especial”, va dir el tècnic de l’Albacete, Alejandro Menéndez.

7 Partits guanyats 19

8 Partits empatats 7

17 Partits perduts 6

21 Gols a favor 53

38 Gols en contra 21

LA PRÈVIA

Ara no hem de fer números, sinó pensar com podem guanyar l’Albacete, un partit complicat
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Quan jugues contra el millor de la categoria sempre hi ha una motivació extra
Alejandro Menéndez
entrenador de l’albacete
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)