Espanyol

RDT: “Ens deixarem l’ànima per l’ascens”

Endollat. El davanter, amb el seu doblet al Carlos Belmonte, ja suma 20 gols.”Lluitaré per ser el màxim golejador de la categoria però el més important és pujar”, ha explicat

Raúl De Tomàs ha fet el seu segon doblet consecutiu i ha estat decisiu per la golejada aconseguida avui al Carlos Belmonte. El punta ja ha arribat a la xifra de 20 gols i l’equip segueix sumant, gràcies a un partit pragmàtic, el seu quart triomf consecutiu i deu jornades sense perdre. “Era un partit difícil. Sabíem que seria complicat i no ens podíem confiar per la taula de la classificació. Havien de guanyar i ho hem fet”, ha considerat el davanter que ha parlat de la distància de set punts que tenen ara amb l’Almeria, tercer classificat. “És un avantatge, però no és res. Encara queden moltes jornades”, ha dit per rebaixar l’eufòria. “Fa tres setmanes hi havia molt soroll a fora, però dins de l’equip, però dins l’equip estàvem tranquils i s’ha vist que estem bé i aquesta és la línia a seguir. Hem de seguir treballant i ens hem posat la granota de treball. Ens deixarem l’ànima per l’ascens”.

Per últim, RDT ha parlat de la lluita pel pitxitxi que té amb el davanter de l’Sporting, Uros Djorjevic que té un gol més. “Són reptes individuals, lluitaré per ser el màxim golejador de la categoria, però el més important és pujar i si faig gols ajudaré a l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)