Espanyol

Vicente Moreno: “No ens podem equivocar, queden molts punts en joc”

Amb el peus a terra. El tècnic es mostra prudent tot i les bones prestacions de l’equip i ara l’amoïna la lesió d’Óscar Gil. “Sembla que té alguna cosa trencada. El podem perdre fins a final de temporada”

L’Espanyol està en un moment fulgurant de resultats i ja suma quatre victòries consecutives amb 14 gols a favor i només 1 en contra. Una ratxa sense perdre de deu jornades i una distància, amb el tercer de set punts. Xifres contundents, molt bones, però per Vicente Moreno, això no li diu res. Tot el contrari, el tècnic apel·la a la prudència en una marató on encara queden nou jornades. “No ens podem equivocar. Vaig dir que el partit contra l’Albacete era el partit més important del que havíem jugat fins ara. Cal tenir calma i encara hi ha molts punts en joc. Encadenar una bona trajectòria et fica en una bona posició i a l’inrevés cap avall. Havíem sumat tres empats seguits i semblava un drama”, ha recordat tot i això es congratula de les prestacions del seu equip. “Fa setmanes que estem en un bon moment de forma i així ho hem preparat per arribar a la part final en un bon moment físic. Hem tingut moments bons i altres menys bons. Ara tenim resultats molt contundents: fer gols, no encaixar, li dona més relleu a la feina que fa, però queden molts punts en joc”, ha tornat a insistir i ha desgranat la facilitat amb què han viscut els últims partits.”En aquesta part final, els partits se’ns han posat de manera favorable aviat i això no és normal i per això és bo no acostumar-se, perquè si no trobes aquests gols, aviat es pot crear alguna ansietat. Hem tingut davant un equip que s’estava jugant la vida i hem sabut estar en el partit a mesura que passaven els minuts”.

Lesió greu d’Óscar Gil. Ara l’atenció del tècnic està en la situació d’Óscar Gil que podria perdre’s el que resta de curs. De fet, les primeres exploracions fetes al Carlos Belmonte revelen que podria tenir algun os trencat. “Estem preocupats per l’Óscar. Sembla que se li ha sortit l’espatlla i potser té alguna cosa trencada. Veurem que passa, però el podem perdre fins a final de temporada”, s’ha lamentat el tècnic que ja s’està fent a la idea que haurà d’afrontar el tram final de lliga sense els seus dos laterals drets. Miguelón ja ha passat pel quiròfan i ara Óscar Gil podria seguir el mateix camí. “Estem justos en aquesta posició i tenim els dos jugadors específics d’aquesta demarcació lesionats, Lluís està amb la COVID i cal pensar en les opcions que tenim. Podem posar a Omar, avui ha debutat, però hem d’anar amb compte i hem de veure com li donem aquesta continuïtat. Dídac podria jugar de lateral dret i hi ha altres alternatives. Però estem preocupats perquè no tenim a Miguelón i Gil”, ha explicat el tècnic de Massanassa que s’ha felicitat pel debut d’Omar, de només 17 anys. “Omar ha debutat i ha fet una aportació molt bona. És un noi juvenil i ha estat molt bé, amb pausa i tranquil·litat i no era un partit fàcil. El vull felicitar perquè per ells era un dia important i pel planter de l’Espanyol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)