Sabadell

Derrota amb dues cares

El Sabadell paga un mal primer temps malgrat reaccionar amb els millors minuts del curs en la segona meitat

Leganés 2 Sabadell 1

LEGANÉS:Riesgo; Bustinza (Rosales, 38’), Sergio, Omeruo, Fernández; Pérez, Pardo (Perea, 62’); Ibáñez (Gaku, 73’), Eraso (Muñoz, 62’), Arnaiz; i Borja (Tarín, 73’).SABADELL:Mackay; Rubio, Jaime, Juan Ibiza; Héber Pena (Edgar, 73’), Adri Cuevas, Grergo Sierra (Romero, 38’), Cornud; Aarón Rey (Víctor García, 38’), Stoichkov i Guruzeta (Querol, 82’).GOLS:1-0 (7’) Arnáiz. 2-0 (29’) Rober Ibáñez. 2-1 (59’) Rubio.ÀRBITRE:Sánchez López.T.G.:als locals Borja, Gaku, Perea; al visitant Rubio.PÚBLIC:Sense públic a Butarque.

El Sabadell ha sumat una nova derrota en la seva visita a Butarque, contra el Leganés, un rival de la part alta de la classificació. El conjunt arlequinat ha pagat un primer temps nefast, en què ha tingut problemes per competir, i tot i fer un gran segon temps no ha pogut redreçar el rumb.

La manca de contundència defensiva del Sabadell s’ha fet evident en els dos gols encaixat; en el primer, Arnáiz s’ha trobat molt còmode per executar un xut que ha superat Mackay. En el segon, Grego Sierra, que ha abandonat l’eix defensiu per una posició en el mig del camp, ha perdut la pilota i ha provocat una transició ofensiva que ha desembocat en el gol d’Ibáñez. Hidalgo, gens content amb la disposició del seu equip, ha fet dos canvis abans del descans però no ha estat fins la segona meitat que l’equip arlequinat ha remuntat el vol amb un atac i gol que s’ha anat desinflant en els últims instants de l’enfrontament. El seguit d’ocasions han portat a un pal de Guruzeta tot i que Rubio ha trobat el camí del gol amb fortuna en un xut llunyà que ha rebotat a l’esquena d’un rival i al pal abans d’entrar. El Leganés ha intentat atacar a l’espai però no ha amenaçat gaire més; això sí, la seva feina defensiva ha deixat en no-res les intencions arlequinades en els últims instants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)