Espanyol

Diego López: “Res està fet encara”

Prudent. “No ens podem creure’ns res ni treure la calculadora, cal ser humils. Queden molts punts en joc i ara només pensem en el Leganés” ha dit el porter sobre les opcions d’ascens

Diego López ha comparegut aquest matí per valorar l’actualitat de l’Espanyol. Un conjunt blanc-i-blau que encara el tram final amb les màximes garanties després de deu jornades sense perdre, quatre victòries consecutives i l’opció de deixar el Leganés a 13 punts de distàncies si guanya diumenge. “Estem en un bon moment de resultats. L’equip ha evolucionat des de l’inici de la temporada. L’evolució ha estat molt constant. Estem en una bona situació i amb bona mentalitat”, ha dit el gallec que s’ha mostrat molt prudent al llarg de tota la seva compareixença sense mirar més enllà del partit del Leganés i ni pensa en el duel davant l’Almeria. “Ens centrem exclusivament en el partit de diumenge. Davant un gran rival que estava amb nosaltres a primera. El partit de la primera volta vam perdre contra ells i va ser una derrota que ens va fer molt mal”, ha apuntat el porter. La línia del discurs del porter ha estat una crida a la calma. “No sé si va ser aquell partit a Anduva va canviar la dinàmica. Hem mantingut una fermesa i una convicció en el nostre treball. Sabíem que seria complicat i amb moments difícils com Miranda, on empates en l’últim minut. Però el que compta en una temporada és la mentalitat ni en els bons moments ni en els dolents. Ara no podem pensar que està tot fet ni quan anàvem tercers que semblava una ruïna i que no faríem ni play-off. Costa molt guanyar i res està fet”. Precisament, Diego López ha tornat a insistir en el fet que cal mantenir els peus a terra i no si l’ascens està més a prop. “Pensem en el partit de diumenge. No ens podem creure res. No hem tret la calculadora. No tenim aquesta sensació, hi ha molts punts en joc. Cal ser pacients i humils. En el futbol no pots donar res per guanyat o perdut”, ha tornat a insistir per rematar: “Hem marcat un camí a seguir i sempre ho hem analitzat des d’una perspectiva freda i això ens ha portat on estem. Queda el més difícil i el més important. Hem d’estrènyer més que mai” i sobre si cal ja posar el cava al fresc per preparar l’ascens. Nova crida a la paciència. “En el futbol no s’ha de donar res per guanyat ni perdut. L’afició ho sap. Ara tenim molts partits difícils i cal anar partit a partit. Hem de ser humils i treballar. En aquest moment no ens podem creure res i continuar esforçant-nos al màxim”, ha reblat per valorar les bones xifres de l’equip com més golejador i menys golejat.”És una dada que t’explica que si som bons defensivament i amb el potencial que tenim al davant la victòria està molt més a prop. Hi va haver una sèrie de partits on vam perdre aquella seguretat”.

Per últim, el porter, que farà 40 anys al novembre, no ha donat pistes sobre el seu futur tot i tenir una opció d’allargar el seu contracte. “Això ho veurem a partir el 30 de maig. És important que estigui l’Espanyol a primera amb o sense Diego López”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)