Sabadell

Romero: “M’agradaria jugar més però vaig acceptar aquest rol”

El migcampista del Sabadell va ser un dels homes més destacats en el darrer partit contra el Leganés malgrat no jugar des del mes de novembre

El Sabadell estava caient estrepitosament a Leganés quan l’entrenador, Antonio Hidalgo, va decidir fer entrar Antonio Romero en el minut 38. El migcampista sevillà, que només havia jugat en cinc partits aquest curs i des del novembre no competia amb l’equip, va ajudar a que l’equip revifés i fregués en molts moments l’empat. Romero es va reivindicar per la falta d’oportunitats tot i que afirma que ell va acceptar el rol des del primer moment.

Sensacions

“Crec que vaig sortir bé i concentrat, atenent a les feines que em va demanar l’entrenador. Jo seguiré treballant com tots els dies des que va començar el curs.”

Oportunitats

“El míster des del primer moment em diu el rol que tindré en la temporada, jo l’accepto i em dedico a treballar cada dia per si arriba el moment per si aquesta situació pot canviar. L’objectiu és intentar ajudar a l’equip a salvar-se.”

Conversa amb Hidalgo posterior al partit?

“No hem tingut una conversa personal. Entre ell i jo hi ha una relació força bona i potser no veu necessari una conversa amb mi. Ara el que compta és corregir les errades de diumenge per competir contra un rival que serà molt dur. Al cap i a la fi, necessitem els tres punts.”

Va poder sortir al mercat d’hivern?

“Va haver-hi l’opció de sortir perquè no he tingut un gran protagonisme. Però el mercat d’hivern és capritxós, els clubs tenen necessitats concretes i no es va donar la situació.”

Té falta d’activitat?

“Encara que no porti càrrega de minuts sí que porto càrrega d’entrenaments perquè no n’he fallat gaires durant el curs. Si el míster ho veu adequat, aquí estaré sempre disponible per ell.”

Situació de l’equip

“Estem en una situació molt complicada, tot i que estem a pocs punts de sortir, la segona divisió és així. Són ratxes, centrar-nos en els partits del diumenge, cada aspecte del partit anterior. Cal passió, lluitar per l’escut i per tot el que representem.

Necessitem guanyar, hem de treure punts, és l’ocasió perfecta a la Creu Alta i a nivell psicològic, l’equip està molt preparat, som jugadors amb experiència i crec que l’equip està unit.”

Proper partit contra el Cartagena

“Queden nou partits encara. Ens juguem la vida? Sí. És definitiu? No. Més que mai hem d’estar units per aconseguir els tres punts.”

El seu rol

“Qualsevol jugador que es trobi en la meva situació, la única manera d’afrontar-ho és donar una bona competència interna perquè els companys sentin que hi ets. I cada diumenge i cada entrenament donant suport els companys. Ells són un reflex de tots el que estem cada dia treballant per tal cal recolzant-los, treballar cada dia per estar bé i que hi hagi una bona competència.”

L’any passat no va poder jugar en tot l’any per una lesió greu

“No poder jugar és molt dur i també en la vida personal saber que no pots fer les coses per tu mateix durant un temps és duríssim. M’agradaria jugar més? Sí però el rol que tinc el vaig assumir el primer dia i aquí estic. Demostrant que puc jugar, i posant una mica més difícil la feina al míster.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)