Espanyol

Pol Lozano: “Estem en el millor moment de la temporada”

Confiat. “Sabem el que volem i ho estem transmetent”, diu el mig del planter que, tot i això, ha avisat “que queda molt treball per fer i molts punts en joc” abans d’assolir l’ascens. Ara només pensa en el duel davant el Leganés i refer-se de la derrota a Butarque

Pol Lozano ha parlat pels mitjans del club on ha destacat el gran moment de forma pel que passa l’equip que ja suma deu jornades sense perdre i quatre victòries consecutives. “Estem en el millor moment de la temporada. Sabem el que volem i ho estem transmetent dins del terreny de joc”, ha declarat el migcampista que ara només en ment allargar aquesta bonança. “Hem d’aprofitar aquest bon moment de joc, però sabem que queda molt treball per fer i molts punts en joc. Al llarg d’una temporada hi ha moltes etapes i moments difícils. Ara hem d’allargar el moment en el qual estem el màxim possible”, ha considerat conscient que l’objectiu de l’ascens exigeix continuar amb “aquesta bona línia”.

Ara l’Espanyol tindrà un duel complicat davant el quart classificat. Els blanc-i-blaus van perdre a la primera volta a Butarque (2-0) en un duel que ha esvalotat la plantilla amb ganes de reivindicar-se. “Tenim moltes ganes que arribi el següent partit. És un dels equips que ens va guanyar i de la forma com ens va guanyar, va fer mal. Volem demostrar el que hem millorat des d’aquell partit”, ha incidit.

Per últim, el migcampista del planter ha parlat de la seva situació personal. El futbolista suma 185 minuts al llarg d’aquesta temporada sent un dels futbolistes menys utilitzats per Vicente Moreno. Però Lozano treballa amb la il·lusió de sumar més minuts i ajudar l’equip. “Em trobo bé i l’altre dia (Albacete) vaig agafar bé les sensacions del partit. He d’aprofitar tots els moments que em doni l’entrenador per ajudar l’equip el màxim possible”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)