Girona

El Girona aixeca la veu

Comunicat. El club es queixa de l’arbitratge i expressa “el seu desconcert i preocupació per la resolució d’algunes accions del joc”

El Girona es va sentir perjudicat per l’actuació arbitral de Pulido Santana, escortat al VAR per Varón Aceitón. “Davant algunes de les decisions arbitrals que s’han produït en el partit, el Girona vol expressar el seu desconcert i preocupació per la resolució d’algunes accions del joc”, diu en un comunicat publicat a última hora ahir a la nit. “El club entén que el VAR és una eina útil, però en el partit d’avui i en altres de recents la interpretació que ha fet d’aquestes imatges no segueix els mateixos criteris que en altres casos”, segueix la nota. “Al partit d’avui hi ha dues accions clares que reforcen aquesta sensació de mal ús del VAR: una trepitjada dins l’àrea contrària a Arnau que en altres partits i situacions molt similars el VAR ha revisat i s’ha considerat com penal, i les mans que s’han assenyalat com a penal favorable al Girona i que l’àrbitre a instàncies del VAR ha revisat i anul·lat”, concreta l’entitat blanc-i-vermella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)