Girona

Les penyes del Girona s’afegeixen a les crítiques al VAR

L’endemà de la derrota del Girona al camp del Rayo Vallecano, amb una polèmica arbitral que va provocar que el club blanc-i-vermell fes un comunicat per manifestar la preocupació i el desconcert per la diferent interpretació del VAR, la federació de penyes s’hi ha afegit. L’agrupació expressa en un comunicat el “desconcert, malestar i enuig” per la diferent interpretació d’algunes accions del joc. La federació explica que aquesta diferència de criteri perjudica el Girona d’una manera reiterada i en partits decisius per al club. La federació de penyes del Girona diu que donarà suport a totes les accions de protesta del club. “Sense por a represàlies, hem de dir prou”, sentencien.

El comunicat de les penyes del Girona:

“La Federació de penyes del Girona FC expressa el seu desconcert, malestar i enuig, per la diferent interpretació que fan els àrbitres i el VAR d’algunes accions del joc, perjudicant clarament i d’una manera reiterada, en molts partits i en diferents temporades, el nostre club. Casualment, aquestes errades s’han produït en partits decisius per al futur esportiu d’un club humil, però que es mereix el mateix respecte que la resta a poder aspirar esportivament a objectius que il•usionen a tota una afició sense sentir-nos frenats ni perjudicats per decisions arbitràries. Donarem suport a totes les accions de protesta que faci el club per demanar aquest respecte al nostre Girona FC. Sense por a represàlies... hem de dir, PROU!!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)