Sabadell

Conformats amb l’empat

L’expulsió del local Jaime (60’) condiciona l’ambició dels arlequinats

Sabadell 1 Cartagena 1

SABADELL:Mackay; Rubio, Jaime, Juan Ibiza; Pena (Ozkoidi, 77’), Undabarrena, Boniquet (Cuevas, 69’), Cornud; Juan Hernández (Víctor Garcia, Stoichkov (Vázquez, 77’) i Edgar (Sierra, 61’).CARTAGENA:Marc Martínez; Antoñito (Delmàs, 85’), Carlos David, Raúl Navas, Forniés; Cayarga (Carrasquilla, 74’), Aburjania (Nacho Gil, 74’), José Ángel (Azeez, 85’), De Blasis; Cristian (Elady, 51’) i Rubén Castro.GOLS:1-0 (21’) Stoichkov. 1-1 (53’) Rubén Castro.ÀRBITRE:Moreno Aragón.T.G.:als locals Stoichkov; als visitants Carlos David, Antoñito, Carrasquilla.T.V.:al local Jaime per vermella directa (60’)PÚBLIC:Sense públic

El Sabadell ha hagut de signar un empat negatiu per les seves possibilitats de quedar-se a la segona divisió. El partit, contra un rival directe per la lluita, ha acabat en igualada després que els arlequinats s’hagin hagut de parapetar en defensa a partir de l’expulsió del defensa local Jaime (60’), en una falta del tot innecessària en el mig del camp.

El Sabadell havia aprofitat en el primer temps la confusió que ha provocat un gol anul·lat pel VAR en el primer quart d’hora de joc. La jugada, subjecta a múltiples interpretacions, ha estat anul·lada per fora de joc amb bon criteri. El cop moral que ha suposat ha estat perfecte pel conjunt arlequinat que ha trenat una jugada des del darrera, ha fet arribar la pilota a Cornud que ha posat una centrada perfecta per la rematada d’Stoichkov. En el primer temps, als arlequinats els hi han anul·lat un altre gol en una falta d’Stoichkov.

El Cartagena ha ajustat amb bon criteri la seva pressió sobre la pilota i el Sabadell no s’ha trobat an còmode. Fruit d’això, ha arribat la diana de l’empat, una obra mestra de Rubén Castro a partir d’una gran assistència de Cayarga.

Un ús de la força exagerat per part del defensa Jaime a l’hora de tallar el contraatac ha provocat la seva expulsió i el tarannà del Sabadell, molt més defensiu per les circumstàncies que el que demana la classificació. Les conduccions ofensives de Víctor Garcia eren l’única arma arlequinada contra l’equip de Carrión que ha acabat bolcat a l’àrea rival i ha gaudit d’oportunitats, sobretot en el tram final, però no ha acabat d’encertar amb la porteria de Mackay.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)