Sabadell

El Sabadell necessita el triomf per tenir opcions

2a divisió A. El tècnic arlequinat qualifica com a “vital” en la lluita per la permanència el xoc que l’enfronta al Fuenlabrada a domicili

Empats a banda, el Sabadell necessita una sèrie de cinc victòries en els vuit partits que queden per assolir una xifra que l’acosti a la permanència. A l’equip arlequinat se li està acabant el temps després de perdonar-se ell mateix el triomf setmana rere setmana. La visita a Fuenlabrada no és la més còmoda del curs, però mirant el calendari no queden gaire més solucions que buscar una victòria que li permeti mantenir-se amb opcions de salvació de cara a les darreres jornades de lliga. El perill de despenjar-se és un risc que l’equip no es pot permetre si vol acabar assolint l’objectiu.

La manca de bons resultats no és l’únic problema que està sorgint en aquest final de temporada al Sabadell perquè, a més, ha d’afrontar un tram clau del curs sense bona part dels seus millors jugadors. La lesió d’Aleix Coch, el millor central de l’equip, s’està allargant –ahir Hidalgo va dir que el jugador no acaba de trobar-se còmode– i en el darrer partit va caure lesionat Pierre Cornud, que és el principal artífex dels (pocs) gols que marca el Sabadell gràcies a les seves incursions disruptives per la banda esquerra. “Som conscients de la situació en la qual estem, hem tingut una setmana curta, sabem positivament el que ens juguem i hem de donar la millor versió per guanyar el partit”, ha dit Antonio Hidalgo, que no amaga la importància del xoc: “És un partit vital per a nosaltres. Tenim una responsabilitat gran i hem de guanyar els tres punts.”

El Fuenlabrada, arriba en un mal moment després de tres partits sense guanyar i espera que un triomf contra el Sabadell li certifiqui la permanència virtual. “És un equip que hauria d’estar per sobre del rendiment que està tenint aquest curs”, diagnostica Hidalgo.

9 Partits guanyats 7

16 Partits empatats 12

9 Partits perduts 15

36 Gols a favor 30

37 Gols en contra 40

LES REACCIONS

És un partit vital per a nosaltres. Tenim una responsabilitat gran i hem de guanyar els tres punts
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)