Espanyol

Vicente Moreno: “Si guanyem, no hi haurà res fet encara”

L’entrenador de l’Espanyol no vol fer volar coloms abans del decisiu partit contra l’Almeria

Sembla difícil que l’Espanyol pugui esguerrar l’ascens a primera si dilluns (21 h) guanya l’Almeria a domicili. El triomf provocaria una diferència de 13 punts a falta de set jornades per acabar la lliga. Tot i així, el tècnic de l’Espanyol, Vicente Moreno, ha volgut ser cautelós en la roda de premsa prèvia a l’enfrontament.

“No canviem el discurs. Si guanyem, tindrem tres punts més, estarem en una situació millor que abans del cap de setmana però no hi haurà res fet”, manifesta el tècnic que no pensa variar el seu plantejament: “No hem de pensar en res, només fer tot el que podem per guanyar el partit. Haurem de continuar guanyant partits. Ho afrontem com una verdadera final però com la resta de partits. És un partit bonic de jugar a aquestes altures”

Moreno expressa la seva felicitat per l’estat de forma de l’equip però adverteix dels perills que hi ha a la lliga: “No és normal que hàgim guanyat tants seguits. Arribem bé i són un equip que competirà bé. Ens ho posarà molt difícil. Resultats anteriors, classificació, ens serveix de poc. A més, ens tindran ganes. Guanyar a l’Espanyol és una bona medicina”, manifesta. L’equip arribarà al partit sabent què ha fet el seu rival, el Mallorca. Preguntat per si signa l’empat en cas de derrota dels balears, ha estat contundent: “Mai signo l’empat. Si em dius que amb un empat aconseguim alguna cosa matemàticament, potser de manera inconscient et diria que sí però no de manera conscient. Jugarem a guanyar. Les circumstàncies determinaran el resultat i quan acabi la jornada veurem si hem aconseguit els punts. No concebem el partit d’una altra manera. Volem guanyar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)