Sabadell

Triomf en el moment més necessari

Els arlequinats sumen una victòria vital per mantenir-se amb opcions de salvació contra el segon classificat

Sabadell 1 Mallorca 0

SABADELL:Mackay; Óscar Rubio, Jaime (Aleix Coch, 88’), Juan Ibiza, Grego Sierra, Ozkoidi; Undabarrena, Boniquet (Pedro Capó, 73’), Juan Hernández (Aaron Rey, 57’, Álvaro Vázquez, 89’)) i Guruzeta (Querol, 57’).MALLORCA:Reina; Sastre (Fran Gámez, 67’), Valjent, Raíllo, Olivan (Abdón, 78’); Dani Rodríguez, Salva Sevilla (Febas, 67’), Galarreta (Mboula, 81’), Cufré (Mollejo, 46’); Amath i Álvaro.GOLS:1-0 (13’) Jaime.ÀRBITRE:Galech Apezteguia.T.G.:als locals; als visitants Valjent, Sastre, Dani Rodríguez.PÚBLIC:Sense públic, a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

El Sabadell ha sumat un triomf que el manté amb vida de cara a la salvació. El conjunt arlequinat s’ha imposat contra el segon classificat, el Mallorca, gràcies a una diana de Jaime abans del primer quart d’hora de joc.

El partit ha començat amb un ensurt per culpa d’un gol del Mallorca que ha quedat anul·lat per fora de joc. Els arlequinats han protagonitzat la segona arribada, en un xut d’Adri Cuevas que ha desviat Reina a córner. En el servei de cantonada, Cuevas ha penjat una pilota molt alta que ha quedat reciclada en una prolongació i una xilena del central Jaime que ha vist el fons de la xarxa. El Mallorca ha obligat al Sabadell a tancar-se la resta del partit malgrat que en el primer temps els arlequinats han amenaçat amb centrades que no han trobat rematador. Mackay no ha hagut d’intervenir ja ben entrada la segona meitat quan l’equip estava tancat a la seva pròpia àrea en un xut enverinat que ha marxat a córner. Els arlequinats s’han defensat prou bé en els darrers instants del partit i només Dani Rodríguez, en un xut des de dins l’àrea que ha sortit desviat, i un cop de cap tou de Mollejo, han amenaçat la tranquil·litat arlequinada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)