Espanyol

Keidi Baré: “Volem pujar com més aviat millor”

Situació. “No hi ha res fet. Hem de continuar amb treball i humilitat per estar més a prop de l’objectiu”, ha dit l’albanès que segueix, fil per randa, el discurs de prudència que impregna el vestidor

L’Espanyol juga davant del Màlaga diumenge amb la possibilitat d’aconseguir l’ascens directe per primera vegada. Per fer-ho, primer ha de guanyar el seu partit i esperar que Almeria i Leganés no guanyin els seus partits. Malgrat que l’ascens està a tocar, la plantilla manté un discurs de prudència i concentració total. “No hi ha res fet. Hem de fer les coses bé contra el Màlaga per estar més a prop del nostre objectiu. Diumenge és un partit important i difícil. Cada partit anem al màxim nivell i el pròxim, encara és més important, per estar més a prop de l’objectiu. Però sense treball i humilitat no anem enlloc. Hem de seguir així per aconseguir els tres punts”, ha advertit aquest matí Keidi Bare que no el sorprèn el canvi experimentat per l’equip en les últimes vuit jornades per passar de ser el tercer classificat a caminar com a líder amb suficiència. “El futbol et permet tot i teníem molta confiança en l’equip per estar on estem”. L’albanès no vol sentir a parlar de ser campions. “Primer els tres punts de diumenge i després ja es veurà”, ha dit amb la rutina funcionarial que hauria signat el mateix Vicente Moreno. Els soldats del tècnic de Massanassa tenen apresa la lliçó i no vol cap mena de brindis de cara a la galeria.

L’única petita llicència de Keidi Bare ha estat les seves ganes d’accelerar l’ascens matemàtic.”Tots volem pujar el més aviat, però ara hi ha un partit on ens hem de concentrar i hem d’anar amb tot”. L’albanès ha estat una de les revelacions de la temporada i s’ha fet clau en la zona medul·lar de l’equip. “Espero seguir així fins a final de temporada”, ha apuntat per donar les gràcies als seus companys. “Hi ha jugadors amb els quals estic jugant que els he seguit a primera divisió. Són futbolistes impressionants però també com a persones. M’ha ajudat molt i gràcies a ells estic on estic ara i al cos tècnic que ha confiat en mi”.

El duel de diumenge serà especial per a Keidi Bare que es va formar com a professional en el club andalús abans d’arribar traspassat a l’Espanyol el passat estiu. “És la meva segona casa i he fet molt bons amics. Feia temps que esperava aquest dia per jugar contra ells. He parlat amb alguns companys i veig que les coses estan sortint molt bé i estic molt content per ells”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)