Espanyol

Miguelon es veu amb l’equip a primera

El defensa de l’Espanyol, lesionat pel que resta de temporada, és optimista per l’estat de forma de l’equip

Miguel Llambrich ha contribuït menys del que li hagués agradat aquesta temporada a l’Espanyol. El defensa comença a veure la llum al final del túnel després d’una lesió muscular en el recte de la cama esquerra que el mantindrà fora el que queda temporada. Tot i això, recalca l’estat de forma de l’equip i està convençut que l’equip jugarà a primera.

Lesió

“Em trobo molt millor. Ara estic sortint més al camp, em fa sentir millor i més content. Abans, com havia perdut tanta massa muscular en un mes, només feia feina de gimnàs que era més avorrit.”

Plantilla

“He tingut el suport dels meus companys. Estic molt agraït a la meva mare i a la meva parella per haver-me ajudat. Ara ja estic pensant en la propera temporada que segurament estarem a primera divisióa”

Com veu l’equip?

“L’equip està a dalt i cada victòria es disfruta molt. No hem aconseguit res encara però l’equip està en un nivell de forma esplèndid.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)