Girona

Granell: “Sabem el perill dels que arriben al ‘play-off’ des del darrere”

L’excapità del Girona ha presentat la quarta edició del seu campus, que es farà al juny a la Cerdanya

Àlex Granell segueix “amb passió” la reacció del Girona. “Al principi em costava una mica veure els partits, perquè se’m feia estrany no ser-hi, però ara soc com qualsevol aficionat. Miro de no perdre’m cap partit”, ha explicat des de Bolívia el gironí, en la presentació de la quarta edició del campus que porta el seu nom. L’excapità del Girona creu que l’empenta de l’equip de Francisco li pot jugar a favor si arriba a la fase d’ascens: “La nostra història diu que els que han arribat per darrere i com a tapats són els més perillosos. Ho hem viscut amb l’Osasuna o l’Elx. Sabem el perill dels que arriben des de darrere. I per què no el Girona aquest any?”.

Amb el Bolívar, Granell va haver de pair l’eliminació de la Libertadores: “Va ser un cop dur, perquè ens hauria tocat jugar contra equips com el River Plate i el Fluminense, però vam caure de manera molt digna”. Ara, l’objectiu és arribar lluny a la Sudamericana. “Hem de quedar primers de grup per accedir als vuitens de final. No serà fàcil, però tenim moltes expectatives”.

A la Cerdanya

En la seva quarta edició, el campus Àlex Granell canvia de seu i es farà a la Cerdanya. L’allotjament és a l’hotel Moixeró de Prats de Cerdanya, i els inscrits jugaran als camps de gespa natural d’Alp i Bellver, a més de fer altres activitats lúdiques i esportives. El campus es dividirà en dues fases, el cap de setmana del 5 i el 6 de juny i del 28 de juny al 2 de juliol. En la primera, hi serà el futbolista gironí, que participarà en la segona de manera telemàtica i explicarà la realitat de Bolívia als inscrits al campus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)