Espanyol

Óscar Gil: “La sensació de pujar damunt la gespa és única”

Espanyol. El lateral recorda el seu ascens amb l’Elx i es puntua amb un notable en la seva temporada de debut com a blanc-i-blau

El lateral dret blanc-i-blau Óscar Gil ha parlat aquest migdia en roda de premsa. Aquestes han estat les seves manifestacions:

Com es viu al vestidor la possibilitat de pujar aquest cap de setmana?: “És difícil no parlar d’això en el vestidor. Estem animats i amb ganes, centrats a treure els tres punts el diumenge.”

L’ascens, el vol celebrar jugant o per la derrota d’un rival?: “Vaig pujar amb l’Elx al camp, en el play-off. La sensació de pujar damunt la gespa és única. No la canvio per res.”

Lesió a l’espatlla: “Em trobo bé, tinc algunes molèsties però treballo per superar-les.”

Competència en el lateral dret el cus que ve: “Estic centrat en acabar la temporada, el curs que ve ja es veurà. Com més competència, millor. La decisió és de l’entrenador i de Rufete.”

Celebrar el títol a casa: “No pensem en pujar a casa. Ens agradaria més fer-ho al nostre estadi i celebrar-ho. No ens deixarem perdre a Saragossa.”

Valoració de la seva temporada: “Sempre es pot millorar. Em va costar entrar, però ja sabia que seria difícil. Va començar jugant Miguelón, vaig entrar i ara, per desgràcia per ell, s’ha lesionat i estic jugant jo. En els últims partits m´he trobat millor. Jo em posaria un set o un vuit, perquè sé que puc millorar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)