Espanyol

L’ascens haurà d’esperar

Espanyol. L’empat de l’Almeria impedeix la combinació per pujar matemàticament avui

L’Espanyol ahir tenia un ull a Almeria. Una derrota de l’equip de Joan Francesc Ferrer Rubi hauria estat la primera pedra per acostar-se a l’ascens matemàtic combinada amb una desfeta avui del Leganés. “Hem de pensar a guanyar el Màlaga; la resta ja arribarà. De fet, potser en unes hores ja no tenim aquesta possibilitat”, va avançar de manera profètica Vicente Moreno. Tot i això, el tècnic va admetre que els seus volen tancar, al més aviat possible, l’objectiu de l’ascens. “El nostre dia a dia és exigència, obligació. Ja hem completat 240 sessions d’entrenament i arribats a aquest punt, ara com ara hem d’accelerar, collar. Ho hem de viure amb il·lusió i alegria. No ens distraurem”, va insistir.

Més enllà de càlculs, l’únic que serveix a l’Espanyol és guanyar els dos pròxims partits: Màlaga i Saragossa. Aquesta és la certesa per ser equip de primera. La resta serà allargar, una mica, la celebració del retorn a primera. Però vist les prestacions de l’Espanyol sembla que anirà per feina sigui quin sigui el rival. Tretze jornades invictes són la millor garantia.

22 Partits guanyats 13

8 Partits empatats 10

6 Partits perduts 13

63 Gols a favor 33

23 Gols en contra 33

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)