Espanyol

Nova golejada d’un equip imparable, i l'ascens a punt de consumar-se

L'Espanyol suma un nou triomf, el setè en les últimes vuit jornades. RDT (2) i Javi Puado els golejadors davant el Màlaga

Espanyol 3 Màlaga 0

ESPANYOL:Diego López; Óscar Gil, Lluís, Cabrera, Pedrosa; Keidi (Melendo, 81’), Darder (Mérida, 61’), Puado (Pol, 81’), Embarba (Melamed, 70’); Dimata (Wu Lei, 70’), RDT.MÀLAGA:Barrio; González, Juande, Lombán, Ismael (Haitam, 80’); Jairo (Ramón, 61’), Cristian (Joaquín, 61), Escassi, Cristo; . Rahman, Caye (Stefan, 69’).GOLS:1-0 (15’) RDT; 2-0 (40’) Puado; 3-0 (77’) RDT.ÀRBITRE:E: Ortiz Arias. T.G:Embarba (43’); González (44’); Bare (65’); Lluís (85’).

L’Espanyol ha fet un pas més per tancar el seu ascens a primera amb un triomf davant el Màlaga. Els catalans n’han tingut prou amb la seva contundència a l’àrea. RDT ha obert el marcador amb un gran gol. El madrileny ha engaltat una pilota a la frontal. Un míssil imparable per Barrio. El Màlaga ha portat el control del partit, però l’Espanyol és d’aquells equips que necessiten molt poc per fer aflorar la seva dinamita i exuberància ofensiva.

Els catalans han seguit amb un futbol contemplatiu. Cedida la iniciativa al seu rival i buscant un segon gol per encarrilar el partit. El segon ha arribat abans del descans. Córner tret per Embarba, des de l’esquerre, i Javi Puado s’ha elevat per sobre dels centrals per marcar de cap. RDT ha tancat la golejada fent un doblet després d’una gran jugada de Puado. Doblet del golejador madrileny.

L’Espanyol és un coet que va camí de primera divisió. És el millor equip sense discussió i al seu bon joc, ara, li suma una confiança sense fissures. Jugadors amb un elevat estat de forma com RDT, que tot i no marcar en els últims tres partits, ja suma 22 gols. Puado és un altre futbolista en estat de gràcia. El davanter del planter ja porta 12 gols fent-se com el segon golejador per darrere de Raúl De Tomás.

L’ascens ja és a tocar. Un triomf a Saragossa segellaria el retorn dels periquitos a primera. Un camí espinós i recaragolat que els catalans superaran amb matrícula d’honor i sense angoixes. Gràcies a un inici pletòric de campionat i una cloenda espectacular. 14 jornades invictes. Set victòries en els últims vuit partits. Un ritme diabòlic que els seus perseguidors no han resistit. Ara només queda posar la cirereta de l’ascens matemàtic. Qüestió d’esperar una setmana. Un epíleg dolç per gaudir del moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)