Espanyol

RDT: “Hem d’anar a Saragossa a tancar la temporada”

Agraït. “Estic molt content de tenir aquests companys. Al final, gràcies a ells, puc aconseguir gols” ha dit el golejador que espera superar els 24 gols que va fer amb el Rayo

Raúl De Tomás s’ha retrobat amb el gol davant del Màlaga. El davanter no marcava des del passat 4 d’abril al Carlos Belmonte i avui ha signat un doblet davant del Màlaga. Ha obert el marcador amb un autèntic golàs i l’ha tancat amb un cop de cap on ha rebut una puntada de Wu Lei. “Estic bé del cop. Wu Lei ha aixecat la cama i m’ha donat sense voler. Tot està bé”, ha dit el pitxitxi de la categoria amb 22 gols superant a Djuka, que ara en té un menys. “El pitxitxi és, evidentment, un objectiu personal. Però, com sempre dic, intentar primer tancar l’ascens a Primera que és el més important; després, si puc fer gols, serà bo per a mi i per a l’equip”. Tot i això, el futbolista sap que té a tocar superar els 24 gols que va fer amb el Rayo. “Tant de bo pugui superar els 24 gols que vaig marcar amb el Rayo. Això no significaria que l’actual sigui un millor any que amb el Rayo Vallecano, simplement és una xifra que és aquí. Si la supero, molt millor”.

Ara RDT té entre cella i cella el duel de dissabte a la Romareda on l’Espanyol pot ser equip de primera guanyant al Saragossa. “Ho afrontem igual que tots els de la temporada, conscients del que ens juguem. A per això i a tancar la temporada”.

El madrileny no ha desaprofitat l’ocasió per lloar la feina dels seus companys. “Durant la temporada hem anat de menys a més. Ens coneixem molt bé i, durant el partit, fem el que entrenem. També estem tenint la fortuna que està sortint tot correcte. Estic molt content de tenir aquests companys. Al final, gràcies a ells puc aconseguir gols”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)