Girona

El Girona necessita la derrota del Rayo demà per mantenir-se en ‘play-off’

L’empat entre el Leganés i l’Sporting deixa els gironins empatats amb els asturians, que tenen millor diferència de gols

El Girona ha retallat dos punts a dos dels equips que el precedeixen, el Leganés i l’Sporting, que han empatat a Butarque en un duel equilibrat i amb poc perill (0-0). Els asturians, que encadenen cinc jornades sense guanyar (2 punts de 15), veuen com el Girona l’atrapa a la classificació, però tenen millor diferència de gols. El Girona és ara sisè i, per acabar la jornada en zona de play-off, necessita que el Rayo Vallecano perdi demà al camp del Sabadell (18h). Els madrilenys tenen ara un punt menys que el Girona, però l’empat els valdria per recuperar el sisè lloc, perquè hi hauria un triple empat entre l’Sporting, el Girona i el Rayo, i els blanc-i-vermells són els que tenen la diferència de gols més baixa. A més, el Rayo té el goal-average a favor respecte al conjunt de Francisco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)