Girona

El Girona-Sporting, el dilluns 17 de maig (21h)

El duel a Montilivi pot ser decisiu en la lluita pel ‘play-off’

LaLiga ha fet públics els horaris de la 39a i la 40a jornada de segona A. La primera té un duel destacat entre el Girona i l’Sporting, que es veuran les cares a Montilivi en l’última cita de la jornada, el dilluns 17 de maig (21h). El conjunt gironí té en l’Sporting, que fa cinc jornades que no guanya, un dels rivals als quals pot prendre el lloc de play-off d’ascens. De fet, tots dos tenen 58 punts, tot i que l’Sporting té millor diferència de gols i també va guanyar el duel a El Molinón (2-0). En la 40a jornada, que es disputa entre setmana, el Girona visitarà el Màlaga el dijous 20 (19h).

L’Espanyol, que dissabte pot celebrar a Saragossa el retorn a primera divisió, rebrà el Cartagena el divendres 14 de maig (21h) i visitarà la Ponferradina el dimarts 18 (21.30h). El Sabadell jugarà a la Nova Creu Alta contra el Tenerife el diumenge 16 (14h) i al camp de l’Alcorcón el dimecres 19 (19h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)