Sabadell

Addictes a l’heroïcitat

Sabadell. Els arlequinats sumen el segon triomf consecutiu per primera vegada en el curs derrotant un altre dels galls de la lliga i amb un home menys la darrera mitja hora de joc

Sabadell 2 Rayo Vallecano 0

SABADELL:Mackay; Jaime, Juan Ibiza, Grego Sierra, Ozkoidi; Rubio, Undabarrena, Adri Cuevas (Edgar, 91’), Querol (Coch, 82’); Stoichkov (Cornud, 60’); i Guruzeta (Pedro Capó, 60’).RAYO VALLECANO:Dimitrievski; Advíncula, Saveljilch (Isi, 71’), Catena, Óscar; Bebé, Comesaña, Óscar, Álvaro (José Pozo, 71’); Qasmi i Trejo.GOLS:1-0 (53’) Cuevas. 2-0 (94’) Edgar.ÀRBITRE:De la Fuente Ramos.T.G.:als locals Sierra, Cuevas, Mackay i Guruzeta (quan era a la banqueta); als visitants Catena i Óscar.T.V.:al local Ozkoidi (59’), per vermella directa.PÚBLIC:Sense públic, a porta tancada, a la Nova Creu Alta.

“Va, nois, que ja ho heu fet una vegada!”, va cridar Antonio Hidalgo als seus jugadors quan el gol de Cuevas i l’expulsió d’Ozkoidi deixaven un horitzó de 30 minuts de defensar-se i res més. I el Sabadell ho va tornar a fer. Repetint la mateixa fórmula que el va portar al triomf fa set dies contra un altre dels galls de la lliga, el Mallorca, els arlequinats van derrotar el Rayo i van encadenar la segona victòria. Just quan el calendari feia més pujada i quan el marge d’error era mínim, l’equip d’Antonio Hidalgo va trencar els esquemes i es posa al capdavant en l’aclaparadora lluita per la salvació.

El Sabadell no va entrar del tot bé en el partit, intentant evitar la pressió del rival llençant pilotes als seus puntes que no guanyaven els duels. Es va protegir, això sí, de les intencions del Rayo, que va tenir molts apropaments però cap ocasió interessant més enllà d’un lliure directe de Bebé, desviat.

Els arlequinats, que necessitaven el triomf, no tenien gaire clar com poder inquietar Dimitrievski, però en la segona part una jugada aïllada els va donar respir: Guruzeta va donar-la d’esperó a Cuevas, que va aplicar la rosca necessària al seu xut perquè s’ajustés al pal i entrés.

Hidalgo no va tenir complexos a treure els davanters i fer entrar tots els seus defenses, sobretot després de l’expulsió d’Ozkoidi. La recepta va trontollar quan Pozo va enviar un xut al pal i Bebé va poder empatar amb el cap. Però al Rayo, en general, li va costar superar el mur arlequinat i Edgar, en la darrera jugada del partit, va signar la sentència amb un xut des de fora de l’àrea.