Girona

Samu Saiz: “És molt bonic veure’ns a dalt però encara no hem aconseguit res”

Samu Saiz ha repassat l’actualitat del Girona aquest migdia en roda de premsa i com no podia ser d’una altra manera el madrileny ha celebrat el creixement de l’equip. “Ha estat una temporada complicada per les baixes, per venir del cop de l’any passat, per tots els jugadors nous i joves que hi havia... Ara l’equip hi creu i ens estan sortint bé les coses, però no esperàvem estar tan aviat en posicions de play-off perquè fa poques setmanes la diferència era molt gran”, ha comentat Samu, que considera el canvi de sistema com el punt d’inflexió: “Vam canviar el sistema i a l’equip li ha anat molt bé perquè els laterals que abans podien patir més ara de carrilers aporten molt i en general tots els jugadors estan oferint la seva millor versió.”

Tot i l’alegria que suposa estar ja en la sisena posició Samu Saiz vol tocar de peus a terra, i és que encara no està tot dit. “Ens hem de treure la pressió perquè competim amb grans clubs que porten tot l’any en aquestes posicions i si ens il·lusionem massa això ens ho treuran en un moment. És molt bonic veure’ns a dalt però hem d’anar partit a partit i seguir treballant perquè encara no hem aconseguit res, encara que sigui veritat que estem en el millor moment de la temporada de joc i de resultats”, ha analitzat el madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)