Espanyol

La felicitat de Nico Melamed

Espanyol. “Sempre havia somiat ser al primer equip. M’arriben a dir això fa un any i ho hauria signat en el primer segon”, diu el davanter del planter, que apunta amunt: “Tenim equip per guanyar els 15 punts i volem acabar primers”

Nico Melamed és un dels jugadors més feliços de l’Espanyol. El jove futbolista del planter ha entrat amb força dins del primer equip i destil·la alegria per tots costats. “Estic molt content del meu rol. Sempre havia somiat ser al primer equip. M’arriben a dir això fa un any i ho hauria signat en el primer segon”, va explicar el de Castelldefels, que té clar quin moment de la temporada prefereix: “Em quedo amb el gol de Sabadell. És el primer que vaig fer com a professional i és una cosa que recordaré tota la vida.” Ara només pensa en seguir gaudint de blanc-i-blau: “Soc molt feliç aquí i ho intento demostrar cada dia. Seguiré aquí com més temps millor i vull que ho senti l’afició.”

Més enllà del seu moment personal, el futbolista pensa en el duel d’aquest dissabte a La Romareda, on es pot cuinar l’ascens matemàtic. “Quan s’aconsegueixi l’ascens, serà un ambient molt bonic i sentiré molta alegria. Tots ho tenim al cap. Aconseguir-ho de manera matemàtica aquest cap de setmana i després anar a buscar el primer lloc, que és el que més volem. No només pensar en l’ascens, sinó seguir més enllà.” El davanter no signa l’empat a Saragossa i es mostra molt ambiciós: “Hi anem a guanyar. Tenim equip per guanyar tots els partits que ens queden, volem fer els 15 punts i acabar primers.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)