Sabadell

El Sabadell s’estanca contra un rival directe

2a divisió A. El conjunt arlequinat es va veure superat per l’Oviedo, que va tenir més encert i més presència a la zona d’influència rival

Oviedo 2 Sabadell 1

OVIEDO:Femenías; Lucas, Grippo, Arribas, Mossa; Sangalli, Edgar, Jimmy, Borja; Rodri Ríos (Borja Valle, 75’) i Nahuel (Obeng, 76’).SABADELL:Mackay; Jaime, Juan Ibiza, Sierra (Víctor Garcia, 64’); Óscar Rubio, Undabarrena, Boniquet, Cornud (Rey, 79’); Stoichkov (Pena, 71’), Juan Hernández (Edgar, 79’) i Querol (Guruzeta, 64’).GOLS:1-0 (15’) Rodri Ríos. 1-1 (38’) Óscar Rubio. 2-1 (39’) Nahuel.ÀRBITRE:Ocón Arráiz.T.G.:als locals Edgar i Arribas; als visitants Guruzeta i Juan Ibiza.PÚBLIC:Sense públic, a porta tancada, al Carlos Tartiere.

La lluita per la salvació no està, ni de bon tros, decidida, però el Sabadell va fallar en la seva intenció de fer una passa endavant decisiva. El conjunt arlequinat va encaixar una derrota contra l’Oviedo, que amb el triomf pràcticament s’assegura la seva presència en la categoria la temporada vinent. A més, els d’Hidalgo van tornar a donar motius per a la preocupació, ja que no van tenir gaire fluïdesa i van ser condemnats per la pròpia candidesa a la seva àrea.

Una centrada des de la dreta en la qual Rodri Ríos (dos gols aquest curs fins ahir) es va avançar a Juan Ibiza va suposar la primera diana del partit. El Sabadell va agafar les regnes i va començar a visitar zones de perill, però l’empat no va arribar fins que Rubio va fer un golàs, recollint una segona jugada a la frontal de l’àrea. Un minut després, una mala entrega de Boniquet va propiciar una transició que va acabar amb el gol del triomf asturià. En el segon temps, l’Oviedo va estar a punt de sentenciar el duel, però Mackay va deixar viu el seu equip i el Sabadell va tenir una última ocasió, de Guruzeta, però Joan Femenías va intervenir.

22 equips
amb propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)