Espanyol

Punt per a l’esperança

Primera divisió. L’Espanyol empata quan falten 9 minuts amb un gol de penal de Baudet i queda a tres punts de la salvació

Espanyol 1 Llevant 1

ESPANYOL:Montse Quesada; Xènia, Letti (Maya, 55’), Vanegas, Sara; Elba (Débora, 78’), Soldevila (Joanna, 88’), Baudet, Anaïr (Brenda, 88’); Laura Fernández i Nora.LLEVANT:María López; Alharilla, María Méndez, Cometti, Jucinara; Andonova, Núria Martínez (Silvia Lloris, 63’), Zomoza, Manini; Esther González (Fiamma, 46’) i Alba Redondo.GOLS:0-1, Andonova (38’); 1-1, Baudet, de penal (81’).ÀRBITRE:Eugenia Gil Soriano.TG:Alba Redondo.

L’Espanyol de Rubén Casado va salvar un punt quan faltaven 9 minuts gràcies a un penal que va transformar Baudet i va provocar Anaïr quan va entrar dins de l’àrea del Llevant després de rebre una gran passada de Maya. Les blanc-i-blaves queden a tres punts de la salvació, que ara mateix marca el Betis. La setmana vinent tenen un partit clau contra el Deportivo, un rival clau per evitar el descens.

Les locals van ser millors en la primera part, amb un travesser i oportunitats clares de Baudet, Anaïr i Nora, però va ser el Llevant, segon classificat, l’equip que es va avançar amb un gol d’Andonova. La segona part va ser d’atac de l’Espanyol i bona defensa del Llevant, fins que va arribar el penal i l’empat que dona esperances a les locals i que significava que el Barça guanyés la lliga per segon any consecutiu.