Espanyol

Final de trajecte per a Wu Lei

Convocat. El davanter xinès marxa amb la seva selecció i no jugarà els últims tres partits de lliga. El seu futur com a blanc-i-blau és una incògnita tot i tenir contracte fins al 2024

Wu Lei ha estat convocat per la selecció xinesa per disputar quatre compromisos oficials classificatoris per a la pròxima edició del Mundial de Qatar 2022. Wu Lei s’acomiadarà després del partit d’aquest divendres davant el Cartagena. Després de la disputa del matx s’haurà d’incorporar a la concentració de la selecció on haurà de jugar davant Guam, Les Maldives, Filipines i Síria.

Ara s’obre un interrogant sobre el seu futur. El futbolista va renovar el seu contracte aquest estiu fins al 2024 mostrant un compromís amb l’equip. De fet, el xinès ha estat un dels futbolistes més aclamats en la festa de la celebració de l’ascens. El davanter és molt estimat i s’ha guanyat als seguidors, però el seu protagonisme ha estat discret. De fet, el xinès ha anat de més a menys amb l’Espanyol. El seu millor moment va ser amb Rubi a la banqueta. Enguany, esperava ser un futbolista important i més a segona, però l’eclosió de Puado i, en l’últim tram de temporada, l’arribada de Dimata li ha barrat el pas per ser un jugador important. De fet, des de la Xina ha criticat de valent a Vicente Moreno per no gaudir de més protagonisme. Caldrà veure si davant del Cartagena, aquest divendres, Wu Lei juga els seus últims minuts amb la blanc-i-blava o bé la seva història d’amor de blanc-i-blau té més recorregut. El futbolista no li faltaran ofertes. Al seu país és un ídol de masses i l’Espanyol, de propietat xinesa, el té com un dels seus grans reclams. Però no l’ha pogut treure tot el profit que volia amb una gira pel continent asiàtic. El 2019, la classificació per a l’Europa League ho va impossibilitar i ara, amb la pandèmia, sembla molt poc probable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)