Espanyol

Deflació blanc-i-blava davant el Cartagena (0-2)

2a divisió A. L’Espanyol posa fi a una ratxa de 15 partits invicte mostrant un joc dolent i estèril lluny de les prestacions mostrades durant la temporada. El Cartagena agafa aire amb el descens

Espanyol 0 Cartagena 2

ESPANYOL:Oier; Óscar Gil, Calero, Cabrera, Pedrosa; Fran Mérida (Pol Lozano, 20’), Darder; Embarba (Puado, 56’), Nico Melamed (Matías Vargas, 81’), Wu Lei (Melendo, 56’); Dimata.CARTAGENA:Marc Martínez; Delmás, Navas, Datkovic, Forniés; Gallar (Azeez, 76’), Aburjania, José Ángel, Nacho Gil (Cayarga, 71’), De Blasis (Antoñito, 85’), Rubén Castro (Elady, 85’).GOLS:0-1 (22’) Delmás; 0-2 (52’) Rubén Castro, de penal.ÀRBITRE:Vicandi Garrido. T.G.:Embarba (54’); Cabrera (93’)..

L’Espanyol ha donat vida a un Cartagena que ha arribat al RCDE Stadium amb la necessitat de puntuar i ha marxat cap a casa amb una suculenta victòria. Tres punts a la butxaca que no es podia imaginar abans del partit. Però, els deixebles de Vicente Moreno tenen els deures fets i això s’ha notat des de l’inici. La tensió competitiva s’ha perdut pel camí de l’ascens aconseguit fa sis dies a la Romareda. I en mig d’aquesta ressaca, el Cartagena s’ha erigit com a clar guanyador per pescar en mig de la festa blanc-i-blava. Delmàs ha aprofitat un regal de Wu Lei en defensa per fer el primer. Darder ha acaronat l’empat abans del descans amb un gran xut al pal. El Cartagena ha sentenciat el duel a l’inici de la segona. Calero ha fet un innocent penal a Rubén Castro. El davanter canari no ha fallat des dels onze metres per fer el segon. Dimata ha enviat una pilota al travesser per retallar distàncies. El partit estava liquidat des de feia temps. Pobre imatge dels blanc-i-blaus amb un bon grapat de suplents. Deflació competitiva d’un Espanyol que s’ha tret el pes i l’angoixa de retornar a primera i, amb ella, també la tensió competitiva d’un equip que ha demostrat ser humà posant fi a una ratxa de 15 partits sense perdre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)