Espanyol

Vicente Moreno: “No hem estat com s’ha d’estar per guanyar el partit”

Derrota. “No hauria de pesar haver aconseguit l’ascens. Queden quatre partits i cal competir com ho hem fet al llarg de la temporada”, diu el tècnic blanc-i-blau

L’Espanyol ha encaixat la 7a derrota de la temporada. Una desfeta que ha arribat després de la festa de l’ascens. Vicente Moreno ha mostrat el seu enuig per la forma en com s’ha produït la derrota amb un Espanyol que ha estat per sota de les seves prestacions davant el Cartagena. “Es digereix malament i aquesta és la realitat. No hem estat com s’ha d’estar per guanyar un partit. De forma inconscient no hem estat com s’ha d’estar al llarg de la temporada. Les circumstàncies no ens han estat favorables: dos gols del no res per errors nostres i després no hem estat fins al davant amb dues pilotes al pal”, ha explicat el tècnic blanc-i-blau que reconeixia que el context de celebració de l’ascens no ha ajudat. “La voluntat la teníem, però de la setmana d’on veníem tampoc ha ajudat. Això, no hauria de pesar. Hem parlat de tot això: que arribar a l’ascens a quatre partits del final està bé, però cal competir per com ho hem fet al llarg de la temporada”, ha subratllat el tècnic que ha fet autocrítica. “No he sigut capaç ni he aconseguit que l’equip estigui com en setmanes anteriors, però estiguin uns jugadors o altres hem de donar el mateix nivell”.

Per últim, ara el tècnic pensa en el futur immediat. Tres partits per acabar de ser campions. “Seguim amb opcions de guanyar el títol i avui no hem aprofitat l’oportunitat, però queden partits per fer-ho, però quan no competim doncs tens problemes com hem vist avui”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)