Girona

Una festa de comiat

Divisió d’honor juvenil. El Girona clava una mà de gols al Cerdanyola en l’últim partit a casa dels blanc-i-vermells aquest curs

Girona 5 Cerdanyola 1

GIRONA:Eloy Amoedo, Eric Callis, Comas, Loïc (Mayorgas, 51’ (Joel, 60’)), Palacios, Méndez, Iker (Cintas, 62’), Artero (Ujeta, 51’), Dawda, Ureña (Molina, 62’) i Farnós.CERDANYOLA:Montes, Bernat, Aaron (Rodríguez, 46’), Sagar (Christian, 62’), Ortega, Tauste, Fernandez, Volpi (Salido, 46’), Jordi (Kevin, 62’), Marru i Bilal (Zakaria, 62’).GOLS:1-0 (6’) Dawda. 2-0 (13’) Ureña. 3-0 (17’) Iker. 3-1 (43’) Jordi. 4-1 (50’) Artero. 5-1 (64’) Ujeta.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:als locals Loïc i Méndez; als visitants , Volpi, Sagar, Jordi, Ortega, Christian.T.G.:cap.

L’últim partit a casa del Girona i el penúltim de la temporada va resoldre’s amb una golejada (5-1) al Cerdanyola, en un partit plàcid per als blanc-i-vermells que en el minut 17 ja guanyaven per 3-0. L’inici del conjunt dirigit per Àlex Marsal va ser aclaparador: després de diverses ocasions, Dawda (6’) va obrir la llauna, culminant una acció col·lectiva; Ureña (13’), va obrir escletxa; i finalment, Iker (17’), de jugada individual, va sentenciar. L’avantatge hauria pogut ser més ampli, amb dos xuts al pal, però va ser el Cerdanyola abans del descans qui va escurçar distàncies en la sortida d’un córner via Martín. No va haver-hi, però, emoció ja que només de començar el segon temps Artero (50’) va fer el quart i després Ujeta (64’) va completar la mà de gols. Va haver-hi temps perquè el porter Eloy Amoedo aturés un penal.