Espanyol

Diego López: “Ho hem de gaudir i donar-li valor al títol”

Celebració. “Ha estat un any molt dur i difícil. Hem estat l’equip més regular després de 42 jornades i els números diuen que som els millors en totes les facetes del joc. Hi ha poc a dir amb això”, ha dit el porter

Els capitans David López, Diego López i Leandro Cabrera han posat amb el trofeu que acredita l’Espanyol com a campió de Segona Divisió. En l’acte ha participat el vicepresident de la RFEF i president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Joan Soteras, que ha fet entrega del trofeu a una delegació blanc-i-blava que ha comptat amb la presència del Director General i Conseller Delegat, José María Durán, del director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete, dels consellers, Mao Ye i Rafa Marañón, de l’entrenador, Vicente Moreno, del secretari tècnic, Domingo Catoira, i del capità, Diego López.

“Ha estat un any molt dur i molt difícil. És un triomf de tot l’equip, el cos tècnic i els empleats i l’afició. Ja ho tenim i ho hem de gaudir i donar-li valor. Ara hem de pensar en el que vindrà la temporada vinent”, ha dit Diego López en una entrevista amb els mitjans del club. “Tenim molta alegria d’aconseguir l’ascens era el nostre únic objectiu. Hem patit molt tot i tancar-ho amb tanta antelació i en una lliga tan competida com és la segona. Hem estat l’equip més regular després de 42 jornades on succeeixen moltes coses i els números diuen que som els millors en totes les facetes del joc. Hi ha poc a dir amb això i ens hem de felicitar entre tots pel nostre treball i implicació”, ha afegit el porter que ha remarcat la importància dels títols indidivuals on el gallec és el Zamora i Raúl de Tomás, el màxim golejador de la competició. “Els títols individuals de Raúl (de Tomás) i el meu és de tots i també queda pel club, a més a més, del títol”.

Per la seva banda, el conseller, Rafa Marañón, també ha donat valor al títol i ha fet balanç de la temporada. “Hem aconseguit un excel·lent en aquesta temporada. El futbol no són dos o tres partits sinó tota la competició i l’Espanyol ha estat superior a la resta d’equips i així ho ha reconegut tothom i el públic en general”, ha dit Marañón per afegir: “No teníem, només un bon equip, sinó grans especialistes. Ara esperem que els jugadors que han estat protagonistes aquesta temporada ho torni a ser la temporada vinent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)