Girona

Bárcenas no serà a Vallecas

Girona. L’extrem es classifica amb Panamà per a la segona fase de classificació per al Mundial, que disputarà diumenge i dimecres contra Curaçao, i es perdrà l’anada de la final al camp del Rayo

Durant la matinada de dimarts a dimecres es va confirmar la pitjor notícia per al Girona. Yoel Bárcenas, clau en el tram final de la temporada i sobretot en l’anada de la semifinal contra l’Almeria, es perdrà el partit d’anada de la final del play-off d’ascens al camp del Rayo Vallecano. Com era de preveure, el panameny es va classificar ahir amb la seva selecció per jugar la segona fase de la classificació per al Mundial del 2022 després de derrotar la República Dominicana per 3-0. En el duel, Yoel Bárcenas va tenir un paper destacat, tot i que el seleccionador Thomas Christiansen li va donar descans en la primera part després d’incorporar-se diumenge a la resta de companys. L’extrem del Girona va entrar després del descans, quan el marcador estava 1-0, i va ser l’autor del 2-0 que sentenciava el partit després de recollir una rematada que ell mateix havia enviat al pal.

Ara Panamà es jugarà en els pròxims dies la classificació per a la fase final de classificació per al Mundial. Serà en una eliminatòria a doble partit contra la selecció de Curaçao, que es disputarà la matinada de diumenge i dimecres, hora catalana. Això obliga Yoel Bárcenas a quedar-se concentrat amb la seva selecció fins llavors, abans de poder tornar dimecres mateix cap a Girona, on es podrà posar a disposició de Francisco per preparar la tornada de la final del play-off, que es jugarà el diumenge 20 a Montilivi.

Lògicament, el panameny tornarà amb un desgast important després de la càrrega de partits que acumula els últims dies –haurà jugat 6 partits en només 16 dies més els dos viatges transatlàntics–; però, si està en condicions, segur que Francisco no el reservarà perquè el considera clau. A més, a hores d’ara encara hi ha l’interrogant de saber de qui disposarà l’andalús en la zona atacant, perquè Stuani sembla que ja hauria d’estar recuperat de la lesió que li va impedir jugar la semifinal contra l’Almeria, però fins que no es doni la llista de convocats no se sabrà segur si ja està al cent per cent per jugar.

DETERMINANT

Bárcenas marca un gol en la victòria contra la República Dominicana (3-0)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)