Girona

Aday: “Hem de centrar-nos en el que ve i no mirar què ens ha passat”

El capità del Girona valora la situació de l’equip tres dies abans de l’anada de la final del ‘play-off’ contra el Rayo

Aday Benítez, el capità del Girona, ha estat l’encarregat de valorar aquest migdia en roda de premsa com arriba l’equip a la final del play-off d’ascens que arrencarà d’aquí tres dies amb el partit d’anada al camp del Rayo.

Arriben forts

“L’equip està molt endollat i en bona dinàmica, ja es veu. Ha estat vital mentalment passar la semifinal sense encaixar ni un gol contra l’Almeria. Hem de seguir aquest ritme”, ha comentat Aday, conscient que l’equip viu el seu millor moment de la temporada.

Prudència

“En una final pot passar qualsevol cosa i hem de ser prudents. L’experiència també ens ho dona, però tampoc podem pensar amb el que ens ha passat altres anys perquè després venen fantasmes que no ajuden. Només hem de tenir els peus a terra i mirar endavant”, valora el capità.

El vestidor

“La barreja de joventut i experiència ens ha donat molt. Fins ara teníem l’energia de l’equip que venia de primera i que aconseguíem les coses per qui érem. Ara s’ha creat una energia nova que ens pot tornar a conduir a l’èxit. Aquesta energia és la que ens ha fet fer el gran final de temporada que hem fet i que ens permet il·lusionar-nos”, explica Aday.

Sense favorits

“Tot l’any he dit que el Rayo és un dels equips més perillosos de la lliga. Ha tingut un final irregular però en la semifinal del play-off ha guanyat molta confiança. És una eliminatòria molt igualada amb dos equips que arriben en un bon moment i pot guanyar qualsevol, així que no crec que hi hagi cap favorit abans de començar”, ha analitzat el de Sentmenat.

L’àrbitre

“Prefereixo no entrar en aquests temes. Sí que ens han passat moltes coses que et fan emprenyar, però no puc pensar que l’àrbitre vindrà a xiular en contra nostre. Els dos equips i els àrbitres mirarem de fer la feina de la millor manera possible i hem de guanyar per mèrits propis”, comenta Aday, després que aquest matí s’hagi designat a Pulido Santana, l’àrbitre del polèmic Rayo-Girona de lliga, per l’anada de la final.

Amb el futur a l’aire

“He passat per moments que no he estat bé, no només físicament, però ara estic fort i a punt per jugar. Espero tenir la sort de jugar però sinó el més important és l’equip i ajudaré a mort perquè el Girona aconsegueixi la fita de l’ascens. El que passarà després ja ho veurem. De moment acabo contracte i quan acabi el play-off, pugem o no, me n’aniré de vacances i llavors veurem què passa. No puc dir gran cosa més perquè a dia d’avui no sé què passarà”, comenta el capità del Girona, que és un dels que acaba contracte el 30 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)